Безкоштовні “квадратні метри” у Хмельницькому. Де поселили медиків

Безкоштовні “квадратні метри” у Хмельницькому. Де поселили медиків
Троє медиків, які отримали безкоштовні квартири. Фото Хмельницької міськради
  • Редакція сайту vsim.ua продовжує серію публікацій про безкоштовне житло у Хмельницькому.
  • Читайте про те, хто отримує квартири, у яких будинках і за які заслуги.
  • Цього тижня пишемо про житло для медичних працівників.

У 2018 безкоштовні квартири у Хмельницькому отримали працівники управління охорони здоров’я. Виявляється, медикам дали ключі від власного житла вперше за роки незалежності. Журналісти vsim.ua отримали у відповідь на інформаційний запит списки людей, які отримали безкоштовні квадратні метри. Усі медики заселяться в однокімнатні квартири у новобудові на Інститутській.

Віддали землю - отримали квартири

Як і комунальні підприємства, управління при міській раді мають свої контрольні списки, за якими роздають безкоштовні квартири. Перелік своїх працівників формують із загальноміської черги.

“Халявне” житло для своїх робітників вони отримали по суперфіції. Спочатку звернулися до міської ради з проханням виділити земельну ділянку, тоді на конкурсі віддали її в оренду одному із забудовників. Після того, як будинок був зданий, частину квартир, згідно з договором віддали управлінню. Вже потім профспілковий комітет визначив, кому з працівників, які є в контрольних списках, виділити ту чи іншу квартиру.

Відео дня

Кому дали ключі від нового житла

Безкоштовні “квадратні метри” отримали троє працівників. Найдовше працює головний спеціаліст Ігор Волинець - з квітня 1997 року. Він 20 років стояв на квартирній черзі. А от заступниця начальника управління Людмила Гуляк працює майже 12 років, але на облік встала лише у 2015 році. Однокімнатну квартиру отримала також секретар Світлана Кухарська. Вона працює в управлінні вже 9 років і відтоді стояла в черзі на житло.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анжелика Иванова

    да самые Бездомные люди не одного простого специалиста

    Сіма reply Анжелика Иванова

    Ну взагалі-то головний спеціаліст це не керівник. Можна рахувати простим спеціалістом. Секретар ніби також, але зрозуміло наближена до керівництва особа. Про заступника все зрозуміло. Складала списки і себе вписала.  А взагалі зарплати у них не надто високі. Хоча керівництво цю недостачу покриває хабарями. Це у медиків є 100%.
  • Vlad Vinski

    Перспективно мислили попередники. Так і треба.
  • Вікторія Пешкова

    Бібліотекарі теж хочуть квартири!

    Сіма reply Вікторія Пешкова

    А у книгах не пишуть що потрібно робити, щоб заробити самостійно на квартиру, а не чекати халявних?
  • Наталія Філіпович

    Якщо не маєш місцевої прописки, то тебе і на чергу не поставлять, хоч сто років працюй

    Сіма reply Наталія Філіпович

    А якщо поставлять, то 100 і більше років потрібно буде стояти на черзі)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up