А ви би здали ЗНО з історії? ЗНО дуже крута штука в план

А ви би здали ЗНО з історії?

ЗНО дуже крута штука в плані більшої рівності оцінювання знань (в порівнянні з тим, як раніше здавали іспити, і в одній школі можна було вийти відмінником, а в іншій і на трійку не натягнути з аналогічними знаннями).

Але який сенс включати до тестів ось такі питання?

А ви знаєте правильні відповіді? 

 

 
 
Коментарі (3)
  • Анонім

    шо ти шепчиш ????глянь на медичне ,на дублюваня груп, на неіснуючі професіі (недійні дипломи)(а дипломи ім таки дають, бо за гроші вкиеві вобход печатають, і діти за навчаня платять, налекціі  ходют ,але оказуеться комусь в карман гроши йдуть ,почитайте наш форум
  • Анонім

    Ось така дискримінація існувала і існує зараз. Ось так змалечку, "цяця і кака", пан і батрак.

    Що там вже говорити про керівництво державою, депутатів, начальників, директорів, лікарів, суддів, прокурорів тощо.
  • Анонім

    От тільки яка користь від завищених (незаслуговано отриманих) оцінок, якщо в одній школі трієшник має знання набагато кращі від "просунутого" псевдовідмінника з іншої школи (в якого батько та/або матір працюють в цій школі вчителем/завучем/завгоспом або ж прибиральницею)???



    На моїй памяті таких псевдовідмінників, (якіх і в школі тягнули, і в вуз просували, і з вступних екзаменів виганяли, а потім у них красувалася гарна оцінка "5/відмінно") було хоч греблю гати.

    А вже згодом після вступу до вузу (правда не на бюджет (туди ж набрали тих вигнанців з екзаменів і тих хто добряче заплотив), а на контракт) на першій же парі після літніх канікул викладачі робили "нульову контрольну", т.званий зріз залишкових знань. Це була розповсюджена практика, щоб бачити хто чим дихає. Адже після літа, після відпочинку, без шпаргалок, без "допомоги" чи "дзвінка" тата та/або мами.

    А знаєте які результати тих "нульових зрізів знань"???? ні. То я вам скажу  і ви будете знати.

    Третина не спроможна була навіть нічого написати, здавали пусті листочки.

    Всі чудо-відмінники по школі і по вступних екзаменах до вузу, написали на один-два бали (по 5-бальній системі), Одна "натянута" трієчка з мінусом. Жодної четвірки.

    Єдина пятірочка була у студента, який не пройшов на бюджет по конкурсу, а лише дивом зачепився за контракт, щоб справді навчатися.



    Знаю також, як дітей або внуків депутатів, начальників, лікарів, директорів спочатку в садочках, потім в школах, далі в вузах "просували", сприяли, допомагали, відносились не так як до інших дітей. Такі діти завжди були перші, кращі, їх хвалили, грамоти дарили. А решта, звичайних дітей, чиї батьки не відносилися до інтелігенції, а були робочими, які мали знання та здібності, набагато кращі за дітей інтелігенції, були на задньому плані, їм занижували оцінки, ніколи не хвалили, їм доручали завжди усю чорну роботу. Бо не могли ж ці діти бути вищі і кращі за дітей інтелігіенції. БО були геніальні!!!
Світлом по тарганах!

Світлом по тарганах! Я завжди щиро радію, коли в нашому темному провінційному закутку хтось з журналістів проливає хоч...

А ви би здали ЗНО з історії? ЗНО дуже крута штука в план

А ви би здали ЗНО з історії? ЗНО дуже крута штука в плані більшої рівності оцінювання знань (в порівнянні з тим, як...

Про ціни на газ. З черговим підвищенням цін на газ, пита

Про ціни на газ. З черговим підвищенням цін на газ, питання комунальних платежів знов постало на політичному порядку...

Велика Вітчизняна чи Друга Світова? Наші терміни визна

Велика Вітчизняна чи Друга Світова? Наші терміни визначають наш тип мислення, і наше сприйняття дійсності. Те що для...

Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up