У ДТП на Хмельниччині важко травмувався хлопець: батьки-пенсіонери просять допомоги

У ДТП на Хмельниччині важко травмувався хлопець: батьки-пенсіонери просять допомоги
  • Аварія сталася у Старокостянтинівському районі, 29 січня.
  • Легковик зіткнувся із вантажівкою. 
  • В результаті постраждав водій  "Daewoo Lanos".
  • Нині його стан є важким, а сума лікування - дороговартісною для його батьків-пенсіонерів.

25-річний Микола працював будівельником на Хмельниччині. У той день він повертався додому, на рідну Житомирщину. Та доїхати в пункт призначення хлопцю не судилося. Адже всі його плани перервалися за лічені хвилини.

“Сума, що потрібна на один день - місячний дохід батьків”

Микола рухався автодорогою поблизу села Вишнопіль Старокостянтинівського району. Виїхавши на зустрічну смугу, він влетів у вантажівку. Тоді хлопця госпіталізували до реанімаційного відділення Старокостянтинівської центральної районної лікарні. Кілька днів він перебував у комі. Сьогодні його стан є важким.

  • Відео дня
    /li>

Нині хлопця перевели у стан, що підлягає транспортуванню. Тож його лікування продовжиться у Києві. Відновленням хлопця займатимуться в одному з реабілітаційних центрів. 

Батько постраждалого розповів, що лікування сина буде досить тривалим. Разом із тим, жодних гарантій щодо одужання медики не дають. Попри це, суму лікування вже озвучили. Для батьків-пенсіонерів вона є захмарною. 

Крім того, соцмережею Facebook ширяться дописи із проханням допомогти сім’ї Пилипчуків. Мовляв, “суми, які потрібно на один день, вартують місячного доходу батьків хлопця. Заощаджень родина немає”.

Батько хлопця повідомив, що 10 днів лікування коштує 10 тисяч гривень. До цієї суми не входить вартість медикаментів. Саме тому за допомогою батьки звертаються до всіх небайдужих.

Реквізити

4731 2196 1120 8145 Пилипчук Микола

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (119)
  • Вера Стадникова

    Спаси и сохрани
  • Любов Тришньовська

    Спаси і сохрани
  • Olga Platono Va

    Дай бог здоровья
  • Юля Вовчук

    ++++++
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up