Громадяни 32 країн одружилися "за добу" у Хмельницькому

Громадяни 32 країн одружилися "за добу" у Хмельницькому
  • У 2019 році послуга "Шлюб за добу" популярною.
  • В місті нею скористалися мешканці багатьох країн.
  • Загалом одружилося 436 пар.

Проект "Шлюб за добу" у Хмельницькому почав діяти із квітня 2017 року. З часом він стає все популярнішим. Так, у 2019 році цією послугою у Хмельницькому скористалися 436 пар. Серед них були як українці, мешканці міста та області, так і громадяни інших країн. А саме:

  1. Вірменії,
  2. Узбекистану,
  3. Азербайджану,
  4. Афганістану,
  5. Іраку,
  6. Лівії,
  7. Румунії,
  8. Молдови,
  9. Болгарії,
  10. Білорусі,
  11. Естонії,
  12. Грузії,
  13. Польщі,
  14. Туреччини,
  15. Італії,
  16. Іспанії,
  17. Австрії,
  18. Німеччини,
  19. Франції,
  20. Сирії,
  21. Чехії,
  22. Кореї,
  23. Монголії,
  24. Киргизстану,
  25. Алжиру,
  26. Єгипту,
  27. Ізраїлю,
  28. Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії,
  29. США,
  30. Російської Федерації,
  31. Філіпін.

Про це повідомляють в Хмельницькій міській раді. Також там додають, що за час роботи проекту "за добу" одружилося 1198 пар.

Що потрібно для швидкої реєстрації

Бажаючі одружитися в скорочені строки повинні укласти договір із міським відділом РАЦС та подати паспорти до першої філії ЦНАПу. Тим, хто одружується не вперше необхідно принести з собою договір про розірвання попереднього шлюбу. Якщо один із подружжя іноземець, то необхідно також подати довідку з міграційної служби, про законність перебування на території України. Вартість "швидкого" одруження залежить від обраної локації.  

Відео дня

Для консультації: (0382)70-28-46, 067-445-11-04, або звернутися до Хмельницької дитячої школи мистецтв (вул. Гагаріна, 3-А, каб. 316), або надіслати запит на електронну скриньку  [email protected]

Де проводять шлюбної церемонії

  • Хмельницька міська рада (вул. Гагаріна, 3)
  • Дитяча школа мистецтв (вул. Гагаріна, 3-А)
  • Хмельницький музей-студія фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56)
  • Дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 67).

Скільки платити

Вартість проведення урочистої церемонії змінюється в залежності від набору додаткових послуг. Базова ціна у Хмельницькому становить від 190 до 690 гривень у робочі дні. Для учасників АТО - безкоштовно.

Додаткові платні послуги за замовленням:

  •  музичний супровід церемонії (живе виконання);
  • проведення фотосесій;
  • використання весільних декорацій;
  • замовлення піротехнічних та інших святкових ефектів.

Вартість державної реєстрації шлюбу (державне мито):

  • для фізичних осіб – 910 грн.;
  • для учасників АТО та інших пільгових категорій - 85 копійок.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Sidorcuk Masa

    Восточная Европа всегда славилась обилием красивых девушек. Это вполне объяснимо: в то время, как Инквизиция сжигала на костре миллионы «ведьм», здесь слабый пол традиционно почитали. Сегодня в Будапеште социальные службы уже бьют тревогу — отток мужской части населения на заработки привел к тому, что женщин в столице на целых 5% больше, чем мужчин.



    Северные Марианские острова



    Добираться сюда непросто (и дорого), но путешествие окупится сторицей. Дело в том, что здесь нехватка мужского населения перерастает в реальную проблему и местные девушки рады подарить туристам свою любовь, пусть даже на время. Чего не сделаешь, ради решения демографических проблем!



    Белу-Вали



    В бразильском городе Белу-Вали найдет себе невесту вообще любой парень. Тут существует отдельная коммуна Ноива ду Кродейру, полностью занятая женщинами. Все мужики уехали на север страны, зарабатывать, ну а дамы истосковались настолько, что дали призывное объявление в прессу. Дескать, где же вас, суженых, черти носят!
  • Сергей Волощик

    а для инвалидов, тоже платно?

    Sidorcuk Masa reply Сергей Волощик

    Пять тысяч евро в месяц за брак! Правительство Исландии хочет платить деньги всем мужчинам-иностранцам, которые возьмут в жены именно исландок. Мужчины получат еще один бонус - гражданство Исландии. Все из-за катастрофической демографической ситуации: женщин в стране вдвое больше, чем мужчин. Каждой молодой семье мер даёт трудоустройство, рабочее место.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera 12:45 У Хмельницькому на два тижні відключать гарячу воду (АДРЕСИ) 12:06 Житель Хмельницького району вкрав квіти з могили загиблого воїна 11:41 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: календар матчів 4 травня 11:26 Як хмельничани називають дітей: підбірка рідкісних і поширених імен за квітень 11:22 Що таке зубні імпланти, чи боляче їх ставити і як довго служитимуть. Огляд стоматологій Хмельницького 10:11 Допомога рідним військових й пораненим захисникам: прийом будуть вести в Славутському ЦНАПі 09:03 У Хмельницькій міській раді скликають сесію: які питання розглянуть
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up