Як хмельничани називали дітей у січні

Як хмельничани називали дітей у січні
Фото ілюстративне
  • У Хмельницькому за минулий місяць зареєстрували 318 новонароджених.  

  • Якими іменами називали дітей у січні, дізналися журналісти vsim.ua. 

В перший місяць 2020 року в Хмельницькому зареєстрували 318 новонароджених. Із них 153 - хлопчики, 165 - дівчатка. Безпосередньо в пологових будинках працівники ДРАЦСу видали 157 свідоцтв про народження малят. З них - 47 відразу отримали довідку про прописку. Цікаво також, що за минулий місяць в місті зареєстрували 4 пари новонароджених двійнят. Про це vsim.ua повідомила заступник начальника міського відділу ДРАЦС Тетяна Доброріз. 

Рідкісні імена, які обирали у січні

Жіночі

Чоловічі

Відео дня

Найбільш популярні імена у січні

Жіночі

Чоловічі

Цікавий факт: у січні зареєстрували 37 новонароджених у багатодітних родинах (де 3 і більше дітей).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анатолій Долинський

    А прочитайте гумореску Олега Чорногуза "Як вибирати ім'я". Якщо не хочете, тоді в нас поруч проживатимуть Нінель Кукурудза, Травіата Пацюк, Жульєна Миска, Анжела Кендюх, Вольдемар Копистка, Гонората Пузир, Геракл Гарбуз, Жузі Коза, Неда Баран, Аттіла Шкапченко й Аполлон Козолуп.
  • Анонім

    Нічого не міняється. Як називали тисячу років назад всіх Василями, бо це означає васивлевса, імператора Візантії, так і зараз називають іменами успішних людей. Але все одно вони будуть Васями. Бо ім'я розуму і успішності не добавляє.
  • Саша Доцюк

    Анатолій, Павло, Віталій, Дмитро, Марія. забув дописати.  Точно дах їде в людей, дуріють.
  • Саша Доцюк

    Володимир, Микола, Михайло, Людмила, Іван, Вадим., Наталя, Тетяна, Ольга, Вікторія, Світлана, Яна, .Юлія та ін.,- дуже гарні імена!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up