ТОП-10 найочікуваніших фестів. Куди хмельничанам поїхати у травні

ТОП-10 найочікуваніших фестів. Куди хмельничанам поїхати у травні
  • Якщо сидіти вдома - то не для вас, то гайда фестивалити!
  • Свято м'яса для справжніх чоловіків, драйвовий рок-фестиваль і мистецький фест для творчих.
  • Куди можна поїхати у травні? Поспішайте пакувати валізи.

1.    Арт-Фестиваль #NEWWAVEЕXHIBITION (5-7 травня, Львів)

У програмі фестивалю: сучасна експозиція, перформанси, театральні виступи, кінопокази, лекції та майстер-класи, колаборації художників та дизайнерів, а також виступи таких гуртів, як The Cancel Band, Brunettes Shoot Blondes, Secret Avenue✨
Квитки: за один день - 100 гривень, за три  - 150 гривень.

Відео дня

2. Мистецький фестиваль «Ї» (12-14 травня, Тернопіль)

На гостей фестивалю чекають: літературна сцена, кіно-театр, лекторій та ще багато цікавого. На музичній сцені виступлять такі виконавці і гурти, як "Один в каное", "На Відміну Від", "KRUT", "EPOLETS", Республіка Паліна (Білорусь). Ціна квитка на три дні фестивалю на одну особу - 150 гривень.

3. Rock&Buh FEST (26-27 травня, Хмельницький)

Організатори новоствореного фесту обіцяють, що буде гаряче. На подію хмельничани чекали багато років. Фестиваль буде проходити на міському пляжі. Очікуються виступи таких гуртів, як "Тартак", "Без Обмежень", "Моторролла" і "Чумацький Шлях". Вхід вільний.

4. ICE CREAM FESTIVAL (27 травня, Київ)

За словами організаторів фестивалю,  це не черговий ярмарок фастфуду. В програмі очікується чимало сюрпризів. Квитки коштують від 350 до 750 гривень. 

5. Фестиваль середньовічної культури "Форпост" (29 квітня - 1 травня, Кам'янець-Подільський)

У програмі шостого фестивалю “Форпост 2017” : лицарські бої, масові бугурти та нові нестандартні номінації. А ще виступ фолк-гуртів, танцювальних колективів, змагання зі стрільби з луків та арбалетів, конкурс історичного костюму і незабутнє фаєршоу.

6. Гастрономічний фестиваль "Огинь і м’ясо" (29 квітня - 2 травня, Мукачево)

Концепція фестивалю – страви на вогні. На гостей чекає багато цікавого і апетитного. Отож, можна буде скуштувати м’ясні та овочеві страви, приготовлені на вогні, а також закарпатське вино і пиво. В програмі запланована концертна і розважальна програма для дітей і дорослих. А ще музика, танці, конкурси та ігри. Вхід вільний.

7. Фестиваль бограчу (1-2 травня, Косино)

Фестиваль і кулінарний чемпіонат в одному. Захід збере найкращих кулінарів в селі Косино, що на Закарпатті. Все буде присвячено бограчу. Це угорський суп або гуляш, який приготований з м'яса і овочів майже без додавання води. Учасники готуватимуть його на відкритому вогні. Буде смачно!

8. Фестиваль вогню (1-2 травня, Ужгород)

Видовищне шоу з підкорювачами вогню. На гостей чекають: фаєр-батли, циркове і світлодіодне шоу, виступи фокусників та акробатів, ходулістів і джамперів. А ще аніматори, а також майстер-класи, ярмарки і концерти музичних гуртів. 

9. "Кам'янецька турка" (6-9 травня, Кам'янець-Подільський)

Фестиваль - чудове місце для поціновувачів цього запашного і ароматного напою. Фест пройде на центральній площі Старого міста. Тут буде стилізоване кавове містечко, ярмарок з різними смаколиками, а ще майстер-класи, дегустації і ворожіння на кавовій гущі. 

10. Фестиваль "Сонячний напій" (8 травня, Ужгород)

Гості зможуть скуштувати натурального вина і меду. На фест з'їдуться десятки виноробів Закарпаття. В королівських підвалах можна буде продегустувати півсотні вин. Організатори обіцяють, буде і відповідна атрибутика - ніякого пластикового посуду.  А в медових павільйонах можна буде поласувати різним медом - квітковим, липовим, медовими сотами і медовухою. Також можна буде придбати сувенірну продукцію, солодощі, різні сорти сиру. 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up