28-річна Юлія з Кам’янця-Подільського стала учасницею реаліті-шоу “Холостяк”

28-річна Юлія з Кам’янця-Подільського стала учасницею реаліті-шоу “Холостяк”
Тут і далі скрін з відео 11 сезон "Холостяк"
  • На екранах стартував новий, 11 сезон, реаліті-шоу “Холостяк”.
  • Серед учасниць - 28-річна Юлія Данькова з Кам’янця-Подільського.
  • “Класна дівчина”, - такими словами оцінив дівчину холостяк.

Вчора, 5 березня, біля екранів телевізорів багатьох жінок зібрало реаліті-шоу “Холостяк”. У новому сезоні ним є бізнесмен з Харкова Михайло Заливако. 31-річний чоловік заснував логістичну компанію й займається її розвитком. Крім того, холостяк займається спортом й обожнює подорожувати. Одружений Михайло ніколи не був, дітей не має. Щоб зустріти свою єдину, взяв участь в реаліті-шоу. Тож тепер мусить обирати із 30 дівчат, які прийшли за романтичною історією кохання.

Серед тих, хто боротиметься за серце головного холостяка країни, є дівчина з Хмельниччини. Йдеться про Юлію Данькову з Кам’янця-Подільського. Їй 28. 5 років дівчина мешкала в Італії. За її словами, на реаліті-шоу прийшла, слідуючи своїй інтуїції. Саме про це вона сказала при першій зустрічі з холостяком. 

Відео дня

Кам’янчанка є однією з небагатьох учасниць, хто спілкується українською мовою. Стосовно цього дівчина отримала комплімент від Михайла Заливака. “В тебе дуже гарна українська вимова”, - сказав він. Після невеличкого діалогу, холостяк оцінив Юлію словами: “Класна дівчина”.

У ході першого випуску реаліті-шоу, холостяк запросив Юлію і ще кількох дівчат на особисту розмову. Під час неї між кам’янчанкою і ще однією учасницею виникла суперчека. Однак конфлікт швидко вщух. А вручені усім дівчатам троянди, геть виправили ситуацію. Всі вони продовжать боротися за серце привабливого Михайла вже в наступному випуску.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Ilona Davydova

    Після того, як вона розказала про свої попередні відносини і як кинула хлопця, що повернувся з війни, і поїхала в Італію, бо бачте з ним вона перебувала в депресії, я розчарувалась в цій особі. В її віці мала б знати, що після війни приходять з покаліченою психікою і це хлопець потребував психологічної реабілітації!! А вона замість підтримати морально та допомогти йому оговтатись, просто втікла в пошуках кращого життя. Ось і буде тепер його шукати, поки не покається перед хлопцем.
    І не варто брехати, що поїхала світ за очі, куди випадково тикнула пальцем. Поїхала на заробітки в Італію з надією знайти собі ще й шлюб. Не вийшло. Бо італійці не поспішають одружуватись на іноземних дівчатах.
  • Читач91

    Він висловив думку усіх нормальних хлопців. Дівчина, яка  стає в чергу  за хлопцем (публічно) складає собі ціну. Саме такі нею і зацікавляться.
  • Читач91

    Та от є шанс, правда один із тридцяти, може якраз повезе.

    Ilona Davydova reply Читач91

    Вони всі там з різних причин. Хтось може і правда згодом закохається. Хтось для піару. А більшість - щоб їх помітили та знайшли інші бажаючі, або запросили кудись приймати участь в інших передачах.
  • Остап

    - Юля, тобі вже 28 років, ти така хороша, а ще незаміжня, що ж це таке?
    - Не знаю... І пробують, і хвалять - а не беруть...

    Ilona Davydova reply Остап

    От через те, що такі "добрі" як ти хлопці, то й не так багато вибору! Бо хороших хлопців швидко розбирають. А подібні тобі не потрібні нікому. Краще поголодувати, ніж їсти шо попало))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up