Барбер із Хмельницького щомісяця їздить на Схід, аби подарувати військовим зачіски

Барбер із Хмельницького щомісяця їздить на Схід, аби подарувати військовим зачіски
Тут і далі фото 61-ої окремої механізованої Степової бригади
  • Артур Буткевич колись відкрив у Хмельницькому перший барбершоп. 

  • А нині вважає своєю найважливішою роботою — обслуговування військових на фронті. 

Артур Букевич — барбер із Хмельницького. Він майстер стильної стрижки. Саме в обласному центрі він колись відкрив перший в місті барбершоп і завоював популярність серед відвідувачів завдяки оригінальному підходу до роботи.

Нині ж, попри фронтову небезпеку, Артур кожен місяць виїжджає на Схід. Він каже, там воюють вже "його" хлопці із 36-го окремого батальйону. Нагадаємо, саме цей батальйон з “нуля” створили на Хмельниччині влітку 2022 року.  

Відео дня

Тож Артур Букевич приїжджає до бійців і запрошує до свого польового барбершопу. А там дарує воїнам ідеальні зачіски, розповідають у батальйоні. 

Він вважає, що сьогодні його найважливіша робота саме тут, на фронті — стригти бійців, підтримувати, дарувати настрій. Уважно, неквапно, вдумливо Артур працює цілим набором інструментів. Одного разу він розповів, що він просто відчуває, яка зачіска найкраще личитиме хлопцю. Тому й не розпитує воїнів, просто робить свою справу.

— Щасливі посмішки хлопців — моя найкраща нагорода, — зізнається Артур.

Тож заради цих посмішок "Барбер" (а саме таке всевдо йому дали захисники) щомісяця долає тисячі кілометрів. До слова, нещодавно Артур побував і в бійців 61-ої окремої механізованої Степової бригади. Їм він теж оновив стрижки:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • OG Suhovirskiy

    Красава🤙🤙
  • Magnum

    Наш бандіт 😎

    Barber reply Magnum

    Полюбе )🦾

keyboard_arrow_up