"Дєтка, це вже не Хмельницький": Леся Нікітюк показала оголені сідниці та гарячі рухи на паркеті "Танців з зірками"

"Дєтка, це вже не Хмельницький": Леся Нікітюк показала оголені сідниці та гарячі рухи на паркеті "Танців з зірками"
Фото: nv.ua
  • Новий випуск легендарного танцювального шоу вийшов на екрани вчора, 4 листопада.
  • Серед шістьох пар, які запалили на паркеті, була і "народна улюблениця" з Хмельницького. Леся вразила не лише своїм виконанням самби, але й образом справжньої "королеви карнавалу".
  • І вже традиційно, попри низькі оцінки від суддів, хмельничанка залишилася у проекті.  Яким був виступ Лесі, дивіться далі.

Учора, 4 листопада, на телеканалі "1+1" відбувся одинадцятий прямий ефір шоу "Танці з зірками". На паркеті цього разу запалило шість пар, серед яких була відома хмельничанка Леся Нікітюк.

Темою вчорашнього ефіру стали танці народів світу. Зокрема Леся Нікітюк і Максим Єжов виконали на паркеті запальну сальсу під пісню Antony Nova "Shape of You". Виступ пари був у стилі справжнього бразильського карнавалу. Страусове пір'я, гарячі рухи та звабливі образи - все це вразило як глядачів, так і суддів.

Після виступу пара хмельничанки дістала похвалу від Дмитра Монатіка, який зауважив, що Леся з Максимом просто "спалила паркет". Він похвалив Нікітюк за її старанність та роботу стегнами. 

Відео дня

А от Катерина Кухар залишилася незадоволеною таким виступом. Балерина зауважила, що танцювальний номер пари був переповнений фривольностями.

"Мені здалося, що ви передивилися показів "Victoria's Secret"... Але янголи Вікторії не заповнюють майже весь екран своїми невгамовними сідницями", - сказала Кухар.

Що ж до оцінок ще одного із суддів, то Влад Яма зауважив, що техніка Лесі значно покращала.

"Це дєтка вже не Хмельницький, це Ріо", - наголосив він.

І хоча пара хмельничанки не отримала високих балів від суддів, але уже традиційно виручило активне онлайн голосування. Завдяки підтримці глядачів Леся знову змогла залишитися у шоу. Проект на цьому етапі покинув Денис Берінчик.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Любов

    Якщо Леся виграє, то конкурс ,,Танці з зірками" втратить свій авторитет. Ноги у неі не для танців. Ніякого виховання, етики, язик, як помело. І головне, вона пишається цим. Це просто жах!!!
  • Александр Иванов

    Овца, кто-то тянет в финал, ничего  не показала, что-то Леся курвится.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up