Хмельничанин відкрив кав'ярню, яка потрапила у Книгу рекордів Польщі

Хмельничанин відкрив кав'ярню, яка потрапила у Книгу рекордів Польщі
  • Хмельничани переїхали до Варшави та відкрили там свою кав'ярню Dobro&Dobro.
  • Вона має площу всього 6 квадратних метрів.
  • Через такий розмір, кав'ярню занесли у книгу рекордів.

29-річний Олег та 27-річна Інна Ярові переїхали до Варшави з Хмельницького декілька років тому. Там вони розпочали свою справу - відкрили кав'ярню. Та зовсім скоро українці стали відомими і за межами Варшави. Адже як виявилося, їхня затишна кав'ярня потрапила у Книгу рекордів Польщі - заклад став найменшим серед подібних у країні. Про це повідомляє "ВВС Україна".

"Відкрити власну кав'ярню було нашою мрією. Тож коли ми приїхали до Польщі, стали одразу працювати над її втіленням", — розповів Олег.

Як він зазначив, площа кав'ярні складає лише шість квадратних метрів. А поміститися тут може максимум 12 людей. В Україні подібних закладів з такою ж площею багато, а от в Польщі норма для кав'ярні становить мінімум 30 "квадратів".

Відео дня

"Поляки дуже дивувалися, коли заходили у наш заклад. Навіть жартували, що це банкомат, а не кав'ярня. Та основний акцент у нас був на добрі. У нас і кав'ярня називається "Добро і добро", - розповів Олег Яровий.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Жанна Билык

    Круто ,горді за вас.
  • Саша Любчик

    Молодці!!!
  • Татьяна Кострицка

    Молодці.....
  • Sergiy Sivak

    Молодці!!! Приємно і з гордістю. Тим більше знаю Олега особисто буду у Варшаві обовязково заїду
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up