Хмельничан навчали вести ефективні ділові переговори в кризові часи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Хмельничан навчали вести ефективні ділові переговори в кризові часи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

#пресслужби

  • Захід відбувся сьогодні, 16 серпня.

  • Його організували за участі обласної ради.

За ініціативи голови Хмельницької обласної ради Віолети Лабазюк, спільно з Агенцією регіонального розвитку Хмельницької області та Українською Платформою «Жінки в бізнесі», 16 серпня у Хмельницькому відбувся практикум щодо ведення ефективних переговорів у кризові часи. Захід був організований для керівників малого і середнього бізнесу, волонтерок, військових та політичних діячок зі всієї області.

— З часу повномасштабного вторгнення, неоголошеної війни, наша держава перебуває в переговорному процесі з усіма цивілізованими країнами світу з залучення необхідної підтримки для нашого народу, для наших Збройних сил України і цілому для того, аби максимально швидко здобути перемогу, вистояти і відвоювати захоплені агресором, вбивцею, окупантом наші території. І в підсумку ми маємо сьогодні світову підтримку. Ми з вами сьогодні на регіональному рівні також спільно працюємо по одному спільному вектору з наближення перемоги, — сказала у вступному слові голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Головним тренером була бізнес-консультант зі стратегічного маркетингу та розвитку бізнесу Світлана Насирова. Вона провела теоретичну та практичну частини, протягом якої пояснювала особливості ведення бізнес-переговорів.

— Якість вашого життя прямо пропорційна вашому вмінню ведення перемовини. Я бачу керівників, у яких дуже добре прокачана навичка перемовин, і я бачу, як їхній результат в їхній кар’єрі набагато вищий, ніж в цілком аналогічної людини, у якої ця навичка не прокачана, — розповіла Світлана Насирова.

Читайте також:

Коментарі (2)
  • ЧитачЧитачів

    Логічно. Всіх чоловіків вже доловлюють, хто ж має працювати. Скоро проведуть заходи - жінка-тракторист, будівельниця, електромонтерка, бетоноукладчиця...
  • 007

    Бувалому бізнесмену не треба розповідати як переговори вести

keyboard_arrow_up