Родина з Хмельниччини передала автомобіль для потреб ЗСУ (ФОТО)

Родина з Хмельниччини передала автомобіль для потреб ЗСУ (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки Анатолія Катеренчука

Сім’я Морозових віддала власний мікроавтобус українським захисникам.

Мешканці Хмельницької області продовжують допомагати українським захисникам. Так, нещодавно ще одна родина подарувала свою автівку Збройним Силам України. Про це розповів голова Хмельницької районної військової адміністрації Анатолій Катеренчук.

Посадовець зазначив, що сім’я Морозових віддала на фронт власний мікроавтобус. Його передадуть одній із військових частин району, якій саме Анатолій Катеренчук не уточнив.    

Відео дня

— Продовжуємо допомагати нашим захисникам! Спільно з родиною Морозових передали ще один автомобіль для однієї з частин Хмельницького району! Окрім транспортного засобу також придбали продукти харчування та різну необхідну провізію! — йдеться в повідомленні

Нагадаємо, за останній час це вже друга автівка, яку хмельничани віддають військовим. Так, нещодавно житель Нетішина передав свій “Mercedes Vito” для потреб військових. Своє прізвище та ім'я він попросив залишити у таємниці.

Авто, кажуть волонтери, потребувало заміни акумулятора та мастил. Тож перед відправкою на фронт майстри місцевої СТО оперативно провели техогляд автомобіля. А нотаріус допоміг безкоштовно його переоформити. Нині автівка вже знаходиться в Донецькій області. Мікроавтобус допомагає виконувати бойові завдання для нетішинця Анжея Васьо та його побратимів. Детальніше читайте тут.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Zinaida Sheremeta

    ЩИРО ДЯКУЄМО ДОБРИМ ЛЮДЯМ
  • Света Кучеренко

    Від Бога подяка Вам буде завжди
  • Татьяна Панасюк

    Дай Боже сім,ї здоров,я.
  • Nina Antoniak

    Гідний вчинок🙏❤️💔🇺🇦

keyboard_arrow_up