Керівником управління молоді та спорту призначили Василя Головатюка. Хто він такий

Керівником управління молоді та спорту призначили Василя Головатюка. Хто він такий
Колаж vsim.ua

Він змінив на цій посаді Сергія Ремеза, який очолював “спортивне” управління 9 років. 

Із 11 квітня Сергій Ремез пішов із посади керівника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Він займав цю посаду із січня 2016 року. Майже 2 тижні управління було без очільника. 

У середу, 26 квітня, стало відомо, що новим керівником управління молоді та спорту став Василь Сергійович Головатюк. Про це йдеться на сторінці установи. 

— Вітаємо з призначенням на посаді керівника управління Василя Сергійовича!!! Бажаємо плідної праці, успіхів в усіх справах і починаннях та задоволення від роботи. Хай здійсняться всі задуми та сподівання, — зазначили в управлінні. 

Відео дня

 

Офіційного розпорядження міського голови на сайті мерії поки немає. Про самого Василя Головатюка відомо, що він народився 10 листопада 1983 року. Закінчив Хмельницький національний університет. Одружений. 

Значиться заступником начальника у Хмельницькій районній державній адміністрації. Раніше був директором спортивно-культурного центру "Плоскирів" у Гречанах. 

За даними “YouControl” у 2018 році він також очолював компанію “Кафель Мо”, яка спеціалізується на гуртовій торгівлі деревиною та будматеріалами. “Опендатабот” вказує, що Василь Головатюк також є бенефіціаром та керівником ТОВ “ЕПГ”, яке займається гуртовою торгівлею залізними виробами, водопровідним і опалювальним устаткованням і приладдям до нього. 

Також нагадаємо, що досі не призначили очільника Хмельницької обласної військової адміністрації. Попереднього голову Сергія Гамалія Указом Президента звільнили 14 березня 2023 року. 2 травня у Чернівцях його судитимуть за нетверезе водіння авто. Подробиці читайте у матеріалі Справа Гамалія: суд призначив дату першого засідання

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Читач04

    Без образ, але новий підлабузник Симчишина.  Чим не вгодив попередник "сонцесяйному" ?
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

  • Олекса Шумейко

    Якщо в людини є бізнес, то він буде його суміщати з державною роботою. Буде дуже велика спокуса.
  • Александр Петрович

    Подивимось!

keyboard_arrow_up