“Мій брат Герой!” В Краматорську загинув доброволець Іван Тимощук

“Мій брат Герой!” В Краматорську загинув доброволець Іван Тимощук
Фото Героя зі сторінки у Фейсбук Ольги Тимощук
  • Бійцю було лише 34.
  • Він воював на Сході ще з 2014 року.
  • Загинув під час ворожого обстрілу. 

Під час виконання бойового завдання в зоні проведення воєнних дій на території Донецької області 9 червня загинув Тимощук Іван Петрович з села Радошівка. Йому було 34 роки. Мав звання старшого сержанта. Чоловік пішов на фронт добровольцем ще у 2014 році, в перші дні російської агресії. 

“Він був справжнім ГЕРОЄМ і захисником України! Він бачив багато жаху, але ніколи не здавався і щиро вірив у нашу перемогу! Він загинув за кожного з нас, він Герой!” - пише на своїй сторінці у Фейсбук сестра загиблого Ольга Тимощук. 

Відео дня

 

“Попереду все життя. На жаль, російський агресор забрав не лише його життя, а й мрії, і майбутнє… Боєць до кінця з честю та гідністю виконував свій громадянський та військовий обов’язок. Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Івана. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо. Кожен мешканець Ізяславської громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя. Ім’я Івана Тимощука назавжди буде вписане в історію нашої держави”, - зазначають на сайті Ізяславської міськради. 

Тіло воїна зустрічатимуть живим коридором з українською символікою завтра, 13 червня. Прощання із Героєм пройде у рідному селі Радошівка. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (110)
  • Інна Мельник

    Вічна пам'ять
  • Марина Семенюк

    Вічна Пам'ять нашому захиснику. Герою України. Доземний уклін батькам за такого сина. Щирі співчуття рідним

    Ніколи не забудемо і не пробачимо рашистам за цей геноцид українського народу.
  • Лидия Величко

    Вічна пам'ять Герою.
  • Валентина Владыка

    Як же боляче і нестерпно жити без тебе,мій рідний,коханий, найкращий!!!!Без тебе життя не життя!!!😭😭😭Ми пам'ятаємо тебе і любимо!!!!

keyboard_arrow_up