«Моя лють перетвориться на реальну зброю», — поліцейська із Луганщини записалась до штурмової бригади

«Моя лють перетвориться на реальну зброю», — поліцейська із Луганщини записалась до штурмової бригади
Тут і далі фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Лейтенант поліції Карина Тушевська родом із Щастя.

  • Вона 8 років працювала в умовах підвищеної небезпеки, а тоді перевелась до Шепетівки. 

  • Тепер же дівчина вступатиме до спецпідрозділу “Лють”, аби гнати ворога з рідної землі. 

Карина Тушевська сама родом із Луганщини, із містечка Щастя. Свої 8 років служби в правоохоронних органах вона провела в умовах війни. Не пройшло й року після того, як дівчина закінчила відомчий виш, коли росія вторглась на території Донецької та Луганської областей. 

— Поліцейська залишилася вірною Присязі й з гідністю несла службу на лінії розмежування. З початком повномасштабного вторгнення евакуювалась на Хмельниччину. Але як тільки з’явилась можливість долучитись до звільнення рідної Луганщини, — долучилась до «Гвардії наступу», — пишуть у поліції. 

Відео дня

У 2013 році Карина блискуче закінчила Луганський державний університет внутрішніх справ і тільки починала будувати плани на майбутнє. І року не минуло, як на Луганщині почалась війна. На той час Карина саме працювала слідчою у місті Щастя. Воно знаходиться прямо на лінії розмежування з окупованою територією.

— Поліцейська не зрадила Присязі і не просилася у тил — навпаки, активно працювала в складі сил оборони в зоні проведення АТО/ООС, — йдеться в повідомленні поліції. 

Усі 8 років Карина працювала на Луганщині, в умовах підвищеної небезпеки. Однак, після повномасштабного вторгнення їй довелося виїхати до Хмельниччини та залишити Щастя. Тут Карина Тушевська влаштувалась на роботу в Шепетівське райуправління поліції. 

Згодом розпочався набір до “Гвардії наступу”. Поліцейська без вагань однією з перших вирішила вступити до штурмової бригади «Лють».

— Нарешті моя лють перетвориться на реальну зброю. Маю досвід, що стане в нагоді. А головне — бажання втілити в життя свою давню мрію: визволити рідну Луганщину від загарбників. Українські хлопці та дівчата довели собі та всьому світу: в нас немає слабкої статі. Всі українці — це воїни. Відважні та відчайдушні. Готові на все заради своєї родини, дітей, рідної землі, — говорить лейтенант поліції.

Читайте більше історій про добровольців, які записались до “Гвардії наступу” у матеріалах:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)

keyboard_arrow_up