Назавжди в спогадах та наших серцях: на війні загинули четверо мешканців з Хмельницької області

Назавжди в спогадах та наших серцях: на війні загинули четверо мешканців з Хмельницької області
  • Олег Уланов був родом з Ямпільщини, Сергій Леонов з Віньковеччини, Анатолій Ломовцев з Лісогринівеччини, а Костянтин Агапов — кам’янчанин.

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Жалобні звістки не перестають надходити до Хмельницької області. За останні дні ще 4 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Віньковецька, Ямпільська, Лісогринівецька та Кам’янецька тергромади. 

Олег Уланов

Він був бойовим медиком. Олег Уланов загинув 7 січня 2023 року внаслідок танкового обстрілу. Це сталось у районі населеного пункту Білогорлівка, Бахмутського району, на Донеччині.

Героя мобілізували 1 березня 2022 року. Він був молодшим сержантом. Цьогоріч йому мало б виповнитися 49 років. Боєць мешкав у селі Дідківці, що на Шепетівщині.

Відео дня

— Жорстоко, цинічно, безсердечно обірвали вороги його життя у день Різдва Христового… Немає слів, щоб висловити співчуття рідним і близьким Героя, для яких радість народження Христа, тепер назавжди нагадуватиме про втрату найріднішої людини… Вічна і світла пам'ять Воїну! Нехай ніхто ніколи не забуде ціну свободи України, написаною кров’ю наших Захисників! — повідомляють у Ямпільській територіальній громаді. 

Про час та місце зустрічі тіла полеглого захисника обіцяють повідомити пізніше. В коментарях знайомі сумують з приводу гіркої втрати:

Фото зі сторінки тергромади

Сергій Леонов

Віньковецька громада знову в жалобі. Болюча звістка надійшла до рідних Сергія Леонова. На Різдво, 7 січня, під час виконання бойового завдання він поклав своє життя у боротьбі з російськими окупантами. 

Сергій Леонов був 1998 року народження, він мешкав у селі Женишківці.

— Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою нашого земляка. Низький уклін. Світла пам'ять і Царство Небесне нашому полеглому захиснику! Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Не забудемо! Не пробачимо! Переможемо! — зазначають в тергромаді

Про дату прибуття тіла Героя додому обіцяють повідомити додатково. Знайомі та близькі висловлюють в коментарях свої співчуття:

Фото зі сторінки Вінковецької тергромади

Анатолій Ломовцев

А в понеділок, 9 січня, Лісовогринівецька громада провела в останню дорогу свого захисника. 41-річний Анатолій Ломовцев визволяв Херсон, а після визволення його перекинули на Донецький напрямок. 

Анатолій Ломовцев загинув 29 грудня 2022 року. Він мешкав у селі Шпичинці Лісогринівецької тегромади. 

— Він був добрим, щирим та відданим своїй Україні, дуже сильно любив життя! Громада  дуже вдячна герою за нашу свободу, — зазначають у громаді. 

Попрощатися з загиблим прийшли жителі громади, односельчани, друзі, побратими.

Сільський голова Віталій Гралюк подякував рідним за сина та наголосив, що громада ніколи не забуде його відважний подвиг.

Поховали героя у селі на місцевому кладовищі. 

Тут і далі фото з сайту Лісогринівецької тергромади

Також сьогодні мешканці Кам’янця дізналися про загибель свого захисника — відомого тренера та чемпіона по змішаних єдиноборствах Костянтина Агапова. Читайте про це у матеріалі На війні загинув Костянтин Агапов — відомий спортсмен та тренер з Кам’янця

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Nila Mazur

    Царство небесне і вічна пам'ять героям!!! 🙏🙏🙏
  • Veronika Belyak

    Вічна пам'ять та Царство Небесне Героям!
  • Валентина Степановна

    Вічна пам'ять , низький уклін . Героям Слава!!!
  • Тетяна Піддубняк

    Вічна пам'ять Героям .

keyboard_arrow_up