Під Бахмутом загинув стрілець Юрій Будевич із Волочиська

Під Бахмутом загинув стрілець Юрій Будевич із Волочиська
Фото Героя зі сторінки Хмельницької міської ради
  • Він воював з окупантами у 2014-2015 роках. 

  • Вдома залишились мати, дружина, донька, сестра, племінник.

Трагічна новина надійшла до Волочиська. В боях з російськими окупантами загинув ще один мешканець міста — Юрій Будевич. Він загинув 24 січня під час артобстрілу на Бахмутському напрямку. 

— Дорога громадо, маємо трагічну звістку. Під час артилерійського обстрілу 24 січня 2023 року поблизу населеного пункту Миколаївка Бахмутського району загинув наш земляк Будевич Юрій Ігорович. Наші щирі співчуття рідним, близьким, друзям та всім, хто знав Юрія. Герої не вмирають – вони назавжди в нашій пам’яті! — повідомляють в мерії Волочиська. 

Герой народився 11 лютого 1978 року у Волочиську. Закінчив місцеву школу. Згодом навчався у Волочиському ПТУ №5.

Відео дня

З початку вторгнення росії у 2014-2015 роках Юрій боронив нашу державу на сході. У червні 2022 року його призвали на захист України. Під час війни він служив стрільцем-помічником гранатометника.

Вдома на нього чекали мати, дружина, донька, сестра, племінник.

В соцмережах близькі та друзі сумують з приводу втрати захисника:

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблого Героя.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (123)
  • Маріна Фурман

    Вічна і світла пам'ять герою
  • Tamara Koroliuk

    Вічна пам'ять ГЕРОЮ
  • Надежда Антонюк

    Вічна слава Героям  рідним  щирі співчуття
  • Надія Мадей

    Вічна і світла пам'ять Герою!

keyboard_arrow_up