“Віддали життя за Батьківщину”: на передовій полягли троє військових з Хмельниччини

“Віддали життя за Батьківщину”: на передовій полягли троє військових з Хмельниччини
  • Одному із них було 20 років, другому — 23, третій воював під Бахмутом. 

  • Дізнавайтесь про кожного, хто пожертвував своїм життям, аби Україна стала вільною.

Кожного дня українці гинуть на полі бою, захищаючи рідну землю від проклятого окупанта. За останню добу знову 3 громади отримали повідомлення про загибель їхніх захисників. Це Білогірська, Ізяславська та Віньковецька тергромади. 

Ігор Лисак

Військові продовжують стримувати російського ворога поблизу Бахмута, втрачаючи найголовніше та найцінніше – свої життя. Бої на Бахмутському напрямку вже увійшли в історію, як приклад мужності, самовідданості та патріотизму українських військових. Лік знищених росіян поблизу районного центру Донецької області йде на тисячі, на жаль, не обходиться без втрат і з нашої сторони.

Відео дня

Так, 19 січня під час бойових дій з окупантами поблизу населеного пункту Роздолівка Бахмутського району загинув мешканець Білогірщини Ігор Лисак. 

— Він загинув, до останнього захищаючи українську землю від окупанта. Непоправна втрата для нашої громади. Сьогодні мешканці Білогір’я та прилеглих сіл провели захисника в останню путь. Спочивай з миром, Герою! Вічна пам’ять! Рідним і близьким загиблого – щирі слова співчуття, витримки та сил витримати страшне горе, — повідомляють в тергромаді. 

Фото зі сторінки тергромади

Максим Сидорчук

І знову непоправна втрата для Ізяславщини. 23 січня від вогнепального поранення на передовій помер 23-річний військовослужбовець Максим Сидорчук. Він був інспектором прикордонної служби 2 категорії, кулеметником І групи інспекторів прикордонного загону. Максим родом з Припутень.

Сьогодні жителі села провели в останню дорогу свого захисника. Заупокійна служба за воїном відбулась у місцевому храмі.

— Важко сприймати смерть наших захисників… Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих Максима. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Світла пам’ять про мужнього Героя назавжди залишиться в серцях рідних, близьких та всіх тих, хто знав, поважав та любив Максима. Щиро поділяємо невимовний біль непоправної втрати, — повідомляють в Ізяславській тергромаді. 

Фото зі сторінки тергромади

Володимир Шкринда

Трагічна звістка прийшла й до Віньковецької тергромади. Невблаганна смерть забрала ще одне молоде життя.

— З глибоким сумом повідомляємо, що 23 січня, в результаті обстрілу, поблизу пункту Ямполівка Донецької області, загинув житель селища Віньківці Володимир Шкринда, — повідомляють в тергромаді. 

Цьогоріч Герою мало б виповнитися 20 років. 

— Наш Герой віддав життя за Батьківщину, за вільну і незалежну Україну, наше з вами мирне небо. Усією громадою низько схиляємо голови у скорботі та глибоко розділяємо біль втрати з рідними та близькими Володимира. Низький уклін нашому Воїну-Захиснику! — додають односельчани. 

Про час та місце зустрічі та поховання Героя обіцяють повідомити пізніше. 

Фото зі сторінки тергромади

Редакція vsim.ua щиро співчуває рідним за близьким загиблих Героїв.

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Гроші на один вже вдалося зібрати. Планшет придбали та очікуємо на його доставку. Для того, аби надіслати гаджет військовим потрібно придбати ще один. 

Щоб передати їх воїнам якнайскоріше, редакція vsim.ua продовжує збір коштів. Так ми допоможемо нашим захисникам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість у правильне русло.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (41)
  • Alina Rogovsca

    Вічна пам'ять царство небесне Героям України Амінь
  • Natalya Froemchuk

    Вічна пам'ять героям царство небесне світла пам'ять.
  • Алла Новикова

    Вічна пам'ять ГЕРОЯМ
  • Ірина Ревуцька- Черуха

    Вічна пам'ять та Царство небесне Героям

keyboard_arrow_up