Мешканець Нетішина подарував свій “Mercedes” військовим ЗСУ

Мешканець Нетішина подарував свій “Mercedes” військовим ЗСУ
Тут і далі фото зі сторінки штабу допомоги ЗСУ міста Нетішина

Благодійник побажав залишитися анонімним.

— Неймовірні люди живуть в Нетішині! — кажуть волонтери місцевого штабу допомоги Збройним Силам України

Кілька тижнів тому до них звернувся мешканець міста атомників. Чоловік забажав передати свій автомобіль “Mercedes Vito” для потреб військових. Своє прізвище та ім'я він попросив залишити у таємниці.

Авто, кажуть волонтери, потребувало заміни акумулятора та мастил. Тож перед відправкою на фронт майстри місцевої СТО оперативно провели техогляд автомобіля. А нотаріус допоміг безкоштовно його переоформити.

Відео дня

Машину вже доставили в Донецьку область. Автівка допомагає виконувати бойові завдання для нетішинця Анжея Васьо та його побратимів. 

— Щиро дякуємо вам, шановний благодійник за переданий автомобіль! Дякуємо за ваше щире серце та доброту. Без автотранспорту війну не виграти. Машини постійно потрібні на передовій. Вони горять, ламаються, орки їх підбивають. Тому, кожна машина, яку ми передаємо на фронт надзвичайно важлива! — додають волонтери. 

Нагадаємо вам історію маленького Архипа. Це — хлопчик з Луганської області, а саме з Попасної. Разом з батьками він переїхав на Хмельниччину, тікаючи від війни. Сім’я Архипа знайшла притулок в Шепетівці. 

Тут юнак вирішив брати участь у благодійних ярмарках на підтримку ЗСУ. Він грає з перехожими у шахи, щоб зібрати кошти на закриття потреб військових на передовій. Юнак вже зібрав більше 13 тисяч гривень. Розповідь про Архипа читайте за посиланням

А восьмикласник Олександр Посвістак передав волонтерам 70 тисяч гривень на придбання дрона для військових. Самотужки він назбирав 25 тисяч, ще 45 доклали батьки. Усі до копійки кошти Сашко приніс та віддав на допомогу ЗСУ. Історію Олександра читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ганна Оліферук

    Дякуємо і знаємо, що кожен може, вміє підтримати АРМІЮ, ЦЕ НАШ ОБОВ'ЯЗОК!
  • Alla Khmurovska

    👍🏻
  • Люда Пшеничная

    Молодець!  Дай Бог Вам здоров'я!
  • Тамара Клінчук

    Молобець,добрі справи робляться тихо,а не напоказуху.

keyboard_arrow_up