Що кажуть хмельничани про прапор за 5 мільйонів (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Що кажуть хмельничани про прапор за 5 мільйонів (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
  • Гроші мають витратити на найбільший стяг в області.

  • Що про все це думають хмельничани?

У Хмельницькому планують встановити найбільший в регіоні Державний прапор України. Вчора, 8 квітня, депутати обласної ради підтримали виділення на це 5 мільйонів гривень з бюджету. Встановити прапор мають до 24 серпня, коли відзначатимуть 30-річчя незалежності України.

Аналогічні прапори мають бути встановлені й в інших обласних центрах України. Загалом таке розпорядження дали в Офісі президента. Ми запитали у хмельничан, що вони думають про намір витратити 5 мільйонів на найбільший в області прапор. Їхні відповіді — у відео.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (80)
  • Читач61

    Зайдите в наши больницы,в инфекционке жах...не хватает кислорода,нет лекарств,люди умирают...,Южный буг воняет...вода грязная...,мусорка воняет  на всю Озерную,когда ветер дует с той стороны, верхний стадион 25школы -это вообще сплошное болото после дождя...дети в школу не могут дойти,а ступеньки вообще для смертников...арматура торчит...можно зацепиться и остаться калекой на всю жизнь....и так по всему городу...людям не нужен ваш флаг,людям нужен хозяин на своем месте...чистота,порядок,мы же платим налоги ...,хотим просто жить в красивом ,чистом городе,неужели у нас все есть...только флага еще за 5млн не хватает....?
  • Валентина Кміта

    сором та ганьба.останій край хліба крадуть у смертельно хворих та зубожилих людей.поставте ще памятник дурості до повного комплекту і буде про що згадувати колись.і так нудить від всього що робиться,так ще до поносу всякоі гидоти додають.
  • Анжела Кошовська-Посишена

    Хворих нема куди дожити, а їм  прапор треба
  • Руслана Будник

    Невистачає апаратів ШВЛ це вже рік про це говориться,медпрепаратів і т.д.....а вони прапор за 5 мільйонів.Скажіть є розум в тій голові чи це знову зливання держгрошей😠
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up