Що відомо про Руслана Герасимчука, якого призначили керівником поліції Хмельниччини

Що відомо про Руслана Герасимчука, якого призначили керівником поліції Хмельниччини
  • Раніше Руслан Герасимчук був заступником начальника ГУНП.

  • Відомо, що йому 42 роки і він народився у Старокостянтинові.

  • За даними найновішої декларації, у Руслана Герасимчука немає власного житла та автомобіля.

Головне управління поліції Хмельниччини відтепер очолює Руслан Герасимчук, якого представили сьогодні, 29 липня. Він має звання полковника та раніше обіймав посаду заступника начальника цього ж управління. З повідомлення сектору комунікації поліції відомо, що Руслан Герасимчук народився 7 травня 1978 року в Старокостянтинові.

1999 року він закінчив Львівський інститут внутрішніх справ. Першим місцем роботи Руслана Герасимчука був Старокостянтинівський районний відділ міліції. Пройшов кар’єрний шлях від оперуповноваженого до керівника обласного управління поліції.

У реєстрі НАЗК є електронні декларації Руслана Герасимчука за п’ять останніх років. Ми проаналізували ці документи та відібрали для вас найцікавішу інформацію.

Відео дня

Найстаріша декларація охоплює 2015 рік. Там вказано, що посада Руслана Герасимчука — «заступник начальника — начальник кримінальної поліції». У всіх пізніших деклараціях зазначена посада «заступник начальника». Протягом п’яти років зарплата Руслана Герасимчука в поліції Хмельниччини була такою (сума за рік):

У декларації за 2019 рік Руслан Герасимчук вказав, що володіє земельною ділянкою у Старокостянтинівському районі. Вона має площу понад 3,42 гектара. Крім того, на підставі усної домовленості Руслан Герасимчук користується будинком у Старокостянтинові площею 160,6 квадратного метра. Сам будинок належить особі на ім’я Раїса Герасимчук. Прізвище збігається з прізвищем декларанта, проте ця особа не зазначена у розділі «Члени сім'ї». тим часом дружина Руслана Герасимчука має недобудовану квартиру в Хмельницькому площею 114,9 квадратного метра.

У розділі «Транспортні засоби» вказано, що Руслан Герасимчук користується двома автомобілями. Перший із них — це «Hyundai Tucson» 2007 випуску, що належить Галині Гаврилюк. У розділі «Члени сім’ї» цього імені немає. Ще одне авто — «Toyota RAV4 Hybrid», випущене 2018 року. Машина належить фермерському господарству «Гроцький».

Як вже було вказано вище, протягом 2019 року Руслан Герасимчук заробив 406 616 гривень у поліції Хмельниччини. Крім того, він здавав майно в оренду, внаслідок чого отримав 15 413 гривні. Дружина Руслана Герасимчука мала зарплату в Старокостянтинівській ЦРЛ (50 416 гривень), а син отримував грошове забезпечення у Львівському державному університеті внутрішніх справ (2696 гривень). У розділі грошових активів вказана готівка на суму 272 000 гривень. Ці гроші належать Руслану Герасимчуку.

За допомогою сервісу «YouControl» ми перевірили дані щодо фермерського господарства «Гроцький». Саме цій юридичній особі, згідно з декларацією, належить «Toyota RAV4 Hybrid», якою користується Руслан Герасимчук. Отож, фермерське господарство засноване 2007 року та розташоване у Старокостянтинівському районі. Засновником господарства є Раїса Герасимчук.

Згідно з декларацією Руслана Герасимчука, саме Раїсі Герасимчук належить будинок у Старокостянтинові, який користується поліцейський на підставі усної домовленості. Варто також зазначити, що «Toyota RAV4 Hybrid» дійсно належить фермерському господарству «Гроцький», про що свідчать дані «YouControl».

Під час представлення виступали заступник голови Національної поліції Олексій Руденко, голова Хмельницької ОДА Дмитро Габінет, голова обласної ради Михайло Загородний і, звісно ж, сам Руслан Герасимчук. Їхні виступи переглядайте на відео.

Нагадаємо, що раніше поліцією Хмельниччини керував Анатолій Щадило. 15 липня його представили як керівника поліції Дніпропетровської області. Перед ним керівниками були Василь Віконський (переведений до Львівської області) та Микола Семенишин (переведений у Донецьку область).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Виктор Козубовский

    Нарешті ГУНП очолила нормальна адекватна людина
  • Oksana Olishchuk

    Зачем начинать с гадостей. Не он один у нас в стране без транспорта. Вор, как правило, сидит в тюрьме. Один раз общалась. Добрый, доступный в общении, но думаю, что требовательный.
  • Aleksander Hudyma

    Надайте номер карти, скинемося цій бідосі хоча б на самокат.
  • ttt435

    плотненький такой, физо наверно сдает,  гроза хмельницкой мафии.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up