Секс в борг: історії сутенерів і повій, які працювали в Хмельницькому

Секс в борг: історії сутенерів і повій, які працювали в Хмельницькому
Фото з архіву хмельницьких правоохоронців
  • Вони винаймали кімнату в барі або робили з приміщення “масажний салон”. 
  • Більшу частину грошей забирали сутенери, меншу - отримували повії.
  • Як, де і за скільки продавали секс у Хмельницькому?
  • Зібрали історії.

У серпні цього року місцеві мешканці викрили салон інтимних послуг на Водопровідній. Тоді до закладу навідалися активісти. Повій застукали просто на гарячому. Відео з місця події опублікував у соцмережах блогер Дмитро Гуцалюк. 

Так званим салоном інтимних послуг виявився заклад із назвою “Ego Studio”. Жителі багатоповерхівки, в якій він розташований, розповідали - клієнти навідуються туди цілодобово. Крім того, чоловіки питали в мешканців, як пройти в бордель.

Переглянути відео, дізнатися, які послуги надають в закладі та що розповідають хмельничани можна в матеріалі - Застукали на гарячому: що відомо про викриття салону інтимних послуг у Хмельницькому.

Відео дня

Наразі вище описаним салоном займаються правоохоронці. Вони продовжують з’ясовувати усі обставини, за яких працює даний заклад. 

Подібними історіями й раніше займалися працівники поліції у Хмельницькому. Після проведення необхідних слідчих дій встановлювали деталі роботи сутенерів і повій. Згодом справи передавали до суду, де й був винесений вирок обвинуваченим. 

Дізнавайтеся, як, де і за скільки продавали секс у Хмельницькому із 2011 року. У матеріалі використані справи, по яких вже винесли вирок у Хмельницькому міськрайонному суді. 

1 400 гривень за 4 години сексу

У центрі наступних подій - приватна підприємиця. У червні 2011 року вона запропонувала двом особам надавати сексуальні послуги клієнтам. Останніх вона знаходила в інтернеті. Вони домовилися, що вартість однієї години складатиме 350 гривень. Із них 100 гривень дівчата мали віддавати сутенерці.

Сутенерка створила індивідуальну сторінку на сайті знайомств. Там листувалася з можливими клієнтами та домовлялася щодо ціни на послуги сексуального характеру. Для з’ясування інших питань, жінка залишала свій мобільний номер. 

Так, у липні 2011 року повія надавала свої послуги в готельному комплексі “Вік-Жан”. За це отримала 350 гривень. Інший клієнт замовив дівчину в готельно-ресторанний комплекс “Лелека”. За це заплатили 300 гривень. 

Ще один чоловік захотів отримати послуги повії протягом двох годин. Він викликав дівчину до квартири на вулиці Залізняка. За це заплатив 700 гривень, з яких 200 гривень було передано сутенерці.

Крім того, повії задовольняли клієнтів у комплексі відпочинку “Отаман”, що на Західно-Окружній, в мотелі на Зарічанській й у мініготелі “Парк Готель” на проспекті Миру. В останньому місці повія задовольняла клієнта протягом чотирьох годин. За це отримала 1 400 гривень. 

Суд визнав підприємицю винною за частиною 2 статті 303 ККУ (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Її звільнили від відбування покарання з випробуванням і встановили іспитовий строк тривалістю два роки.

Історія про касирку-сутенерку “Марину”

Ця історія сталася у 2012 році. Тоді правоохоронці затримали сутенерку із псевдонімом “Марина”. Як йдеться в судовому реєстрі, жінка працювала касиром в ТОВ “Фоззі-Фуд” (наразі в стані припинення, - прим. автора).

Обвинувачена в лютому 2012 року розмістила в одній з місцевих газет оголошення. Його зміст був наступним: “Агентство запрошує до співпраці симпатичних дівчат, віком бажано до 18 років”. Таким чином жінка познайомилася із трьома особами, які надалі надавали сексуальні послуги клієнтам.

Чоловіків знаходили шляхом подачею оголошень в газету. Там зазначали: “Симпатична дівчина познайомиться із заможним чоловіком”. Саме “Марина” повідомляла повіям про клієнтів. Вона вказувала куди їм приїхати. 

Оплата здійснювалася перед наданням сексуальних послуг. За годину часу повії брали 350 гривень. З них 150 віддавали сутенерці, а 200 залишали собі, витрачаючи частину коштів на таксі. Крім того, повії мали постійно перебувати на зв’язку.

Так, у лютому 2012 року повія надавала свої послуги в готелі “Поділля”, що на вулиці Шевченка. У березні - в сауні “Банька” по вулиці Залізняка. А в квітні - у готелі “Центральний”, що на вулиці Героїв Маріуполя. У всіх випадках клієнт робив замовлення на 1 годину, тож оплата складала 350 гривень. 

Під час розгляду справи в суді сутенерка “Марина” визнала свою вину. Вона підтвердила, що користувалася незадовільним фінансовим забезпеченням, нестабільним сімейним станом, слабким моральним духом, відсутністю офіційного працевлаштування та постійного місця проживання повій. 

Жінку визнали винною за частиною 2 статті 303 ККУ (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Її звільнили від відбування покарання з випробуванням і встановили іспитовий строк тривалістю на три роки. 

Секс в борг

Обвинуваченими у цій справі виявилися троє осіб:

Усі троє проживали в одній квартирі й мали спільний намір - отримувати стабільні незаконні прибутки. Про це йдеться в судовому реєстрі. Вони створили та утримували місця для розпусти, розподіливши між собою обов’язки. 

Правоохоронці встановили, що сутенерки обладнали кімнати для надання сексуальних послуг в барі “Тюльпан”, що на Західно-Окружній. Там здійснювали незаконну діяльність протягом серпня 2013 року по березень 2014 року. За одну годину з клієнта брали 350-400 гривень. Дохід ділили навпіл із сутенерками.

Так, у лютому 2014 року повія отримала замовлення - надати сексуальні послуги чоловіку та його товаришеві. Відбувалося все у приватній квартирі. Там дівчина почергово задовольняла обох своїх клієнтів. За це їй заплатили 500 доларів. На той час у гривнях сума склала 3 996,5. 

За деякий час вже інший клієнт попросив задовольнити його статеві потреби без грошей - в борг. Як заставу, чоловік залишив наступні документи:

Повія надавала свої послуги протягом однієї години. Пізніше чоловік заплатив їй 400 гривень. 

З трьох осіб, які були обвинуваченими у цій справі, визнали винною лише одну - уродженку Хмельницького. Їй призначили покарання у вигляді одного року обмеження волі за частиною 1 статті 302 ККУ (Створення або утримання місць розпусти і звідництво).

“Масажний салон” на Інститутській

Наступні події розгорталися у 2018 році. Чоловік та жінка орендували цокольне приміщення за адресою Інститутська, 8/1. Йому присвоїли назву масажного салону. У судовому реєстрі зазначено, що робота даного закладу функціонувала з жовтня 2017 року по червень 2018 року.

Орендарі домовилися з обома особами про надання сексуальних послуг в облаштованому ними “масажному салоні”. Чоловіків так звані “масажистки” мали підшуковувати самостійно. Робили це за допомогою оголошень, які розміщували в соцмережах. 

Повії мали надавати одному клієнту або кільком одночасно послуги еротичного характеру. А саме - еротичний масаж з різновидом “VIP”, “VIP-гра” або “фентезі”. За це їм платили від 600 до 1 800 гривень за годину. Від цієї суми “масажистки” залишали собі 25%. 

Так, у травні 2018 року були надані сексуальні послуги за вище вказаною адресою. Це коштувало клієнту 600 гривень. З них “масажистка” отримала 150 гривень. 

Інший клієнт заплатив до “масажного салону” 1 280 гривень. З них повія заробила 320 гривень. Ще один чоловік заплатив 1 600 гривень, з яких повія отримала 400. 

Чоловіка та жінку судили за двома статтями ККУ - частиною 2 статті 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та частиною 2 статті 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). 

Обидвох звільнили від відбування призначеного покарання з випробуванням. Кожному встановили іспитовий строк терміном на два роки. 

Таксист сутенер

Ця історія сталася в Хмельницькому у 2019 році. Фігурант справи працював водієм таксі без оформлення трудових відносин. Якось він запропонував двом особам свої послуги по сприянню у зайнятті ними проституцією. Ті погодилися.

У січні 2019 року таксист отримав замовлення від чоловіка, який хотів задовольнитися сексуальними послугами. Разом вони поїхали до бару “Тюльпан”, що на Західно-Окружній. Там сутенер шукав для клієнта повію. Коли її знайшли, клієнт заплатив 700 гривень. 

Тоді вони поїхали до готельно-ресторанного комплексу “РІО”, що на Вінницькому шосе. Там повія задовольняла чоловіка близько 20 хвилин. 

Іншого клієнта таксист знайшов у Летичеві. Забравши звідти пасажира, він відвіз його до бару “Тюльпан”. Там знайшли повію, яка погодилася надати свої послуги. Все відбувалося на території закладу. Клієнта задовольняли близько 20 хвилин. За це повія отримала 1 000 гривень. 

У Хмельницькому районі затримали сутенера "на гарячому"

Сам таксист-сутенер забирав собі більшу частину грошей, ніж віддав повії. Наприклад, якось він отримав замовлення від клієнта і той заплатив йому 2 500 гривень. Коли таксист знайшов потрібну дівчину - віддав їй 1 100 гривень. У цьому випадку повія задовольняла чоловіка протягом 15 хвилин у готельно-ресторанному комплексі “Лелека” на Вінницькому шосе. 

Суд визнав таксиста винним за частиною 2 статті 302 ККУ (Створення або утримання місць розпусти і звідництво). Йому призначили покарання у вигляді обмеження волі на два роки.

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (89)
  • Tarkan Arabovich

    Капец. А ще хотів до них на масаж сходити.
  • Олександр Ватаманюк

    Треба  їхати у  прагу    чехія   там  барделі  як  нас  магазини і  все  законно
  • Леонід Прокопчук

    ХТОСЬ СКИМОСЬ НЕ ПОДІЛИВСЯ ЗДАЛИ ТОЧКУ🤣🤣🤣
  • Марк Аврелий Марк Аврелий

    Закинути ту лахудру парашутом,до вурків...може заразу їм передасть

keyboard_arrow_up