“Це був його вибір”. Хмельничани попрощались з 35-річним Віталієм Присяжним

“Це був його вибір”. Хмельничани попрощались з 35-річним Віталієм Присяжним
  • Віталій Присяжний до війни працював різноробочим, а влітку став на захист країни. 
  • Лікарі рятували його після важкого поранення. На жаль, з коми військовий не вийшов. 

Сьогодні, 17 листопада, Хмельницький прощався з Героєм - солдатом Віталієм Присяжним. Йому було 35 і залишиться так назавжди. 

Віддати останню шану військовому прийшли багато його друзів, однокласників і знайомих. Всі відгукуються про нього як про надзвичайно добру й хорошу людину, чоловіка, який завжди підставить плече і прийде на допомогу. 

  • Ми дружили разом. Віталік завжди був веселим і добрим. Знаємо його ще зі школи - років 20, - каже приятель загиблого Олександр.

Чоловік додає, в липні Віталій пішов воювати. Добровільно. Це був його вибір і його рішення.  До початку повномасштабної війни чоловік був різноробочим, працював на мийці. Товариші військового кажуть, що у нього залишився син. 

Відео дня

Як поділився родич на ім’я Олександр, Віталій був хорошою людиною. У сім’ї він - старший син. Молодший, до слова, теж захищає Україну. 

  • Востаннє ми в жовтні з ним спілкувалися. Ще до того, як він потрапив туди. Про обставини загибелі мені відомо. З дрона росіяни скинули міну. Віталік вже практично мав здавати пост.  Після того потрапив на лікування. Там йому зробили операцію, пластину вставили, осколки в голові були. Потім він прийшов в себе, навіть брат провідував його. Легше трохи стало, а пізніше лікарі сказали, що впав в кому і не вийшов, - розповів пан Олександр. 

За словами міського голови Олександра Симчишина, матір Віталія працює на комунальному підприємстві “Електротранс”.  Брат захищає українську землю. 

  • Пробачте, на жаль ми не знайдемо таких слів, якими хоча б трішки розрадити ваш біль. Хочу подякувати за Віталія. Він дійсно справжній чоловік і Герой!

Солдат Віталій Присяжний помер від отриманих поранень 11 листопада. В лютому йому мало б виповнитись 36 років. Поховали Героя на Алеї Слави. 

Як додав мер, з 24 лютого хмельничани провели в останню дорогу більше сотні захисників. А з 2014 року - більше 140. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (203)
  • Галина Чоп'як

    Вічна пам'ять Герою.
  • Женя Левчунь

    Вічна пам'ять герою.Близьким.співчутя.
  • Лариса Голубенко

    Царство небесне герою
    Смерть ворогам
  • Ольга Максимова

    Вечная память

keyboard_arrow_up