У Хмельницькому вручили подяки голови обласної ради молоді та волонтерам

У Хмельницькому вручили подяки голови обласної ради молоді та волонтерам

#пресслужби

  • Нагороди вручала голова обласної ради Віолета Лабазюк разом з заступниками Володимиром Гончаруком та Валентином Соколюком.

У Хмельницькому нагородили учнів, спортсменів та волонтерів області, які мають визначні досягнення та популяризують українську культуру. Захід відбувся сьогодні, 28 серпня, у сесійній залі Будинку рад. Зі вступним словом виступила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

— Сьогодні присутня тут наша молодь, наше підростаюче покоління, люди, які будуть будувати державу після нас. Своїми високими показниками, діти, ви декламуєте усьому світові, що український народ точно буде свідомим, він буде незалежним, він буде процвітаючим і матиме велике представництво в усіх куточках світу і задіяний у різних галузях. Випускники вишів України будуть затребувані на світовому ринку, — сказала голова ради.

Також вона звернулася до педагогів, які зробили чимало для успіху своїх учнів та вихованців:

— Шановні педагоги, я хочу сьогодні вам також подякувати за те, що попри ті складні випробування — COVID-19 та повномасштабне вторгнення — ви й далі виховуєте нашу молодь. На освітянській ниві, на спортивній арені наше підростаюче покоління далі декламує показники і прославляє Україну далеко за її межами.

Далі Віолета Лабазюк відзначила волонтерів, без яких також не було б змоги навчати та виховувати дітей Хмельниччини:

— Шановна волонтерська спільнота, без вас цього всього б точно не було, тому що ви щоденною своєю працею, зборами коштів, поїздками на схід, підтримуючи наші військові формування, разом з нашими захисниками даєте можливість в тому числі Хмельниччині бути тиловим регіоном, даєте можливість нашим дітям на новий навчальний 2023/2024 рік виходити в навчальний процес, станом на сьогодні це на 98%, в офлайн форматі.

Учням шкіл Хмельниччини вручили подяки Хмельницької обласної ради за вагомі успіхи в навчально-виховному процесі, досягнення у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, активну громадську діяльність, популяризацію національної культури і українського мистецтва та з нагоди Дня незалежності України. Разом з подяками також вручали подарунки.

Волонтерів нагороджували подяками Хмельницької обласної ради за активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, вагомий внесок у наближення перемоги, патріотизм, популяризацію українських духовних цінностей та з нагоди Дня незалежності. Також їм вручали нагрудні знаки «За державницьку позицію».

Читайте також:

Коментарі (4)
  • 007

    Все що вміють наші чинуші то це якісь непотрібні подяки, грамоти роздавати, а ось поліпшити життя громадян ніхрена невміють
  • ЧитачЧитачів

    А чому вони всі без масок?

    Читач81 reply ЧитачЧитачів

    Віолеті маска б не поміщала.

    ЧитачЧитачів reply Читач81

    Та де вона захоче таку "красу" насиліконину ховати. Сірожа гроші ж заплатив.

keyboard_arrow_up