У лікарні помер рятувальник Сергій Севрук. Його поранило під час обстрілів “шахедами”

У лікарні помер рятувальник Сергій Севрук. Його поранило під час обстрілів “шахедами”
Фото ілюстративне
  • Його звали Сергій Севрук.
  • За тиждень йому мало б виповнитися 32 роки. 
  • Медикам не вдалося врятувати життя надзвичайнику. 
  • Без батька залишилися дві маленькі донечки. 

Внаслідок нічної атаки дронами по Хмельницькому загинуло двоє людей. Обидва були пожежниками, що кинулись ліквідовувати наслідки одразу ж після першого “прильоту”. 22-річний командир пожежного відділення Владислав Дворак загинув одразу ж на місці під час повторного обстрілу. Ще трьох його колег-рятувальників доставили до лікарні. 

Ми розповідали, що у двох осколкові поранення стопи. У третього рятувальника діагностували мінну травму живота. На ранок їх стан оцінювали як середньої важкості. Однак, згодом стало відомо, що один із поранених надзвичайників не вижив. Він помер у лікарні. 

— На жаль, маємо ще одну смерть у лікарні. Лікарям не вдалося врятувати життя ще одного Героя-рятувальника. Співчуття рідним та близьким загиблих, — повідомив сумну звістку голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій

Відео дня

ОНОВЛЕНО:

Загиблого рятувальника звали Сергій Севрук. Йому було 31 рік. Він був пожежний-рятувальник 1-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Хмельницький, молодший сержант служби цивільного захисту. За вісім днів Сергію мало б виповнитися 32 роки. Без батька залишилися дві маленькі донечки.

— Сьогодні команда МВС України втратила двох рятувальників: 21-річного Владислава Дворака та 31-річного Сергія Севрука. Разом із колегами з ДСНС України вони цієї ночі ліквідовували наслідки атаки російських БПЛА в Хмельницькій області. А потім ворог завдав повторного обстрілу. Умисно по наших героях без зброї. Двоє загинули. Ще троє рятувальників отримали поранення. Зараз лікарі надають їм усю необхідну допомогу, — написав очільник МВС Ігор Клименко. 

Фото зі сторінки Ігоря Клименка

Додамо також, що четвертою постраждалою є дівчина. Її відправили на амбулаторне лікування. 

Редакція vsim.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Прощання із Владиславом Двораком та Сергієм Севруком відбудеться о 9:00 28 лютого в гарнізонному клубі ГУ ДСНС України у Хмельницькій області за адресою: місто Хмельницький, вул. Героїв Чорнобиля, 1/1.

Фото Ігоря Клименка
Фото Ігоря Клименка

Нагадаємо, в ніч на 27 лютого російські окупанти здійснили чергову масовану атаку по Хмельницькому. У місті прогриміли 3 вибухи. Ворог вдарив безпілотниками типу “Shahed”. Ми розповідали про це у матеріалі У Хмельницькому пролунали три вибухи, — ОВА

Також постраждало 20 цивільних будинків. Станом на 7:30 ранку надзвичайники все ще гасили пожежі.

Всього в повітряний простір України запустили 14 БПЛА. 11 з них вдалося збити над Київщиною та Чернігівщиною. Решта 3 влучили по Хмельницькому. 

Додамо, що востаннє Хмельниччину атакували дронами 10 лютого. Тоді влучили по інфраструктурному об'єкті в Шепетівському районі. А 18 лютого по обласному центрі вдарили двома крилатими ракетами. 

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (135)
  • Валентина Шпак

    Вічна  і  Світла  Пам'ять Герою.
  • Нина Галашевич

    Щирі співчуття родині.Низький уклін захиснику.
  • Вікторія Левандовська

    Царство небесне!
  • Надія Зиска

    Вічна пам'ять Герою

keyboard_arrow_up