“Весілля буде після Перемоги”. Зв’язківець Олександр одружився та пішов на передову

“Весілля буде після Перемоги”. Зв’язківець Олександр одружився та пішов на передову
Колаж vsim.ua
  • Олександр та Руслана познайомилися ще до початку повномасштабного вторгнення.

  • Вони обмінялися клятвами та обручками, але справжнє весілля святкуватимуть після Перемоги. 

  • Тоді зв’язківець подарує своїй нареченій сімейну обручку, яка передається з покоління в покоління. 

— Наші курсанти навіть через війну не ставлять життя на паузу, а навпаки, зосереджуються на найголовнішому – створюють сім’ї, продовжують рід та боронять країну. Особливо зворушливі шлюби військовослужбовців, які одразу після обміну обіцянками йдуть далі захищати рідну землю, — пишуть на сторінці військової частини А 2641, що базується на Кам’янеччині. 

Тут і далі фото зі сторінки військової частини А 2641

На днях військовослужбовець цієї частини Олександр одружився із своєю нареченою Русланою. Молода пара познайомилася ще до широкомасштабного вторгнення у соціальних мережах. Вони довгий час спілкувалися, тоді закохалися. А коли чоловік вступив до Збройних Сил України, закохані вирішили узаконити свої почуття.

— Ми зараз офіційно одружуємося, але справжнє весілля будемо святкувати після Перемоги, тоді своїй дружині подарую сімейну обручку, яка передається з покоління в покоління – зізнається Олександр.

Відео дня

Кохана його всіляко підтримує, аби чоловік якнайшвидше повернувся додому цілим та неушкодженим. 

— Моя любов та підтримка допоможе йому зберегти моральну силу та впевненість у своїх можливостях, хочу щоб це було додаткове джерело мотивації для нього, щоб він бажав перемагати, жити для нашої сім’ї та продовжувати спільне життя, а справжнє весілля, із красивими вбраннями та гостями, буде після того, як виженемо окупанта із нашого дому, — каже наречена. 

Олександр за плечима уже має досвід служби у Збройних Силах України. Він працював зв’язківцем. Нині Сашко наполегливо та щоденно навчається і тренується, щоб ефективно застосовувати ці навички та вміння на полі бою, в битвах за Україну. 

— Заради майбутнього наших дітей потрібно перемогти та вигнати російського окупанта із нашої землі. Аби діти і внуки жили у вільній, незалежній, демократичній країні! Це обов’язок кожного громадянина нашої країни, – з впевненістю говорить захисник.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️Оперативна інформація, цікаві та важливі новини у нашому Telegram-каналі - https://t.me/+gtHqKqD7B0o3N2Uy

keyboard_arrow_up