Вийшла з дому й не повернулася. У Хмельницькому шукають пенсіонерку (ОНОВЛЕНО)

Вийшла з дому й не повернулася. У Хмельницькому шукають пенсіонерку (ОНОВЛЕНО)
Фото своєї бабці надала онучка Олександра
  • 78-річна Марія пішла з дому два дні тому.
  • Рідні кажуть, що жінка може плутатися в часі й забувати, де живе.
  • Пенсіонерка була одягнена у штани з рожевими смужками й світлу кофту без рукавів.

Хмельничанка Олександра вже два дні поспіль не знаходить собі місця. Зникла її бабуся Марія, яка мешкає на Володимирській. Онучка розповідає, що бабця живе сама. Час від часу виходить у місто, аби придбати на ринку продукти. При цьому пенсіонерка може залишати мобільний телефон вдома. Так і сталося цього разу.

Хмельничанка розповідає, що останнім часом її бабуся стала плутатися в часі. Вона забуває, що онучка вже доросла й вважає її підлітком.Також рідні кажуть, що бабця може забутися, де проживає.

Відео дня

Олександра поширила інформацію про свою бабусю на сторінках у соцмережах. Деякі містяни повідомляли їй, що бачили жінку в різних мікрорайонах Хмельницького. Зокрема - на вулиці Зарічанській, Молодіжній, на Староміській і в районі Темпу.   Бачили жінку і в центрі міста. Казали, що вона розшукувала 15-річну онучку. Тобто Олександру, яка розповіла нам про зникнення своєї бабці. 

На момент зникнення, пенсіонерка була одягнена в штани з рожевими смужками (на кшталт Adidas) й світлу теплу кофту без рукавів. Помітивши жінку, Олександра просить звернутися на “102” чи за номером 096 - 188 - 55 - 18.

23 червня, у середу, правоохоронці знайшли пенсіонерку мертвою, неподалік мікрорайону Лезневе. Ознак насильницької смерті виявлено не було. 

Возможно, это изображение (1 человек и стоит)

Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Ірина Іванишин

    ++++++++++++
  • Ирина Олевская

    РЕПОСТ
  • Natail Dorowenko

    🙏🙏🙏
  • Olesya Volchenko Volchenko

    💔🙏
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up