З російського полону звільнили хмельничанина Дениса Гайдука

З російського полону звільнили хмельничанина Дениса Гайдука
Праворуч — фото Дениса Гайдука під час перебування в полоні
  • Військовий служив медиком на «Азовсталі», коли його взяли в полон.

  • Раніше ми публікували інтерв’ю з мамою Дениса Гайдука.

Сьогодні, 29 жовтня, відбувся обмін полоненими між українською та російською сторонами. До України повернулися 52 людини, серед яких двоє цивільних, а решта — військові, нацгвардійці та прикордонники. Пізніше видання «Новинарня» опублікувало список звільнених українців.

Серед них виявився хмельничанин Денис Гайдук. 28-річний військовий медик на початку російського вторгнення служив у Маріуполі, потім надавав допомогу у Волновасі Донецької області, потім знову повернувся до Маріуполя. Його взяли у полон 16 травня на «Азовсталі». Відтак окупанти утримували його в колонії в Оленівці Донецької області.

Нагадаємо, що раніше на сайті vsim.ua вийшло інтерв’ю з мамою полоненого медика Оленою. Журналістам вона розповіла, як служив її син, яким було його перебування на «Азовсталі» та які звістки вона отримувала під час його перебування в полоні. Про це читайте в матеріалі «„Ви тільки спитали, а я вже плачу“, — мама полоненого хірурга з Хмельницького».

Відео дня
Денис Гайдук під час звільнення з полону (праворуч)

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Лариса Писанко

    Давно чекали на цю новину.Денис мужня людина і хороший хірург переніс страшні випробування.Дац Бог йому здоров,я і  гарної долі
  • Соня Сонячна

    Дякувати богу,що Денис повернувся!
    Дякую Денису та його мамі ❤️Щаслива  таким новинам, нарешті дочекалися.
  • Любов Соболєва

    Слава Богу
  • Галина Грицюк

    ДЯКУВАТИ БОГУ!

keyboard_arrow_up