Залужний нагородив блогерку з Хмельницького медаллю “За сприяння війську”

Залужний нагородив блогерку з Хмельницького медаллю “За сприяння війську”
Фото з допису Олени Мандзюк в Інстаграм
  • Почесну відзнаку отримала Олена Мандзюк. 

  • Крім того, інфлюенсерка має ще дві медалі від Міноборони. 

Відома блогерка із Хмельницького Олена Мандзюк отримала три почесні медалі від військового керівництва. Дві із них — від Міноборони. Третя — від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Фото нагород Олена виставила у дописі на своїй Інстаграм-сторінці. 

Хмельничанка розповіла, що всі відзнаки отримала минулого року. Але тоді це не афішувала. 

— Минулого року я отримала десятки подяк, три нагрудні медалі, одна з яких від головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного “За сприяння війську». Я ніколи їх не показувала, чому? Бо скрізь вписано моє імʼя, а найбільша заслуга в кожній з цих подяк це ВИ розумієте? Інколи я не знаю як вам віддячити за те, що у вашому серці живе доброта, надія та ви знаходите сили підсилювати наших військових всім, що ми тільки можемо дістати, — пише Олена Мандзюк. 

Відео дня

Так, медаллю “За сприяння війську” блогерку нагородив Валерій Залужний 20 листопада 2023 року. Влітку ж Олену Мандзюк було нагороджено медалями Міноборони України “За взаємодію” та “Волонтеру — людині з великими серцем”. 

Нагадаємо, аудиторія Олени в Інстаграм складає 1 мільйон підписників. Від початку війни хмельничанка активно волонтерить, що про звітує своїм фоловерам. За останній рік вона неодноразово відкривала збори для допомоги українським військовим. Серед того, на що збирали кошти — автівки, приціли, спорядження, дрони, мавіки, евакуатори, екскаватори, системи до кулеметів, тепловізори тощо. Час від часу Олена сама їздить у гуманітарні поїздки у прифронтові міста та села.

Після публікації допису на Олену Мандзюк посипалась критика від підписників. Вона відреагувала на неї:

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Люба

    Героїня😂
  • Читач86

    Не думала що в славному Хмельницькому є така дічь, певне добре напрацювала ту нагороду. Блохер на блохері, воювати немає кому.
  • Читач70

    Залужний підарас, роздає медалі всяким швабрам, а родичі загиблих героїв повинні петиції писати(
  • Читач29

    Содоміти  біснуються та один одного вилизують !

keyboard_arrow_up