Зеленський посмертно нагородив орденом нацгвардійця з Хмельниччини

Зеленський посмертно нагородив орденом нацгвардійця з Хмельниччини

Відзнаку вручили дружині загиблого військового. 

Дмитро Мартиненко служив у Національній гвардії України. Він загинув під час повномасштабного вторгнення російської федерації, захищаючи країну від окупантів. Ще в травні Президент України нагородив військового орденом “За мужність” ІІІ ступеня. 

— За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі постановляю у Національній гвардії України нагородити орденом “За мужність” ІІІ ступеня Мартиненка Дмитра Володимировича (посмертно) — старшого солдата, — йдеться в документі. 

Днями ж відзнаку вручили рідним загиблого Героя. Про це повідомляють в обласній військовій адміністрації. 

Відео дня

Очільник Хмельниччини Сергій Гамалій вручив державну відзнаку дружині військовослужбовця.

— Сьогодні наші кращі сини та дочки протистоять підлим рашистам. Ця війна продовжує забирати життя героїв лише тому, що ми не схилили голови перед агресором, який прагне викорінити українську націю. Ми обов’язково вистоїмо і переможемо, допоки такі мужні люди продовжують здобувати для України незалежність та свободу, – сказав Сергій Гамалій, звертаючись зі словами скорботи до рідних Героя.  

Нагадаємо, вчора 10 загиблим військовим з Кам’янеччини присвоїли звання “Почесного громадянина Кам’янця-Подільського”. 

Допоможемо військовим разом

Редакція vsim.ua збирає кошти на гаджети для аеророзвідки для хмельницьких військових із 19-ої окремого стрілецького батальйону. А саме на два планшети TRIPLTEK 8 PRO. Як кажуть військові, з ними аеророзвідка проходитиме якісніше, адже пристрої потужні й потягнуть всі необхідні програми. Також вони не бояться дощу чи болота, які часто заважають. А ще антиблікові екрани, що важливо в польових умовах роботи.

Ціна одного такого планшета - 36 тисяч гривень. Щоб придбати їх якнайскоріше, редакція vsim.ua оголошує збір коштів. Так ми допоможемо нашим воїнам прискорити перемогу і конвертуємо свою злість.

Куди задонатити кошти

Реквізити:

  • Приват — 4149 4993 4948 5480 (Максим Фарина, головний редактор vsim.ua)
  • Банка
  • Номер банки — 5375 4112 0263 3223

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up