Новини компаній: ПриватБанк видає подолянам кредити готівкою, а квитки можна взяти у розстрочку

Новини компаній: ПриватБанк видає подолянам кредити готівкою, а квитки можна взяти у розстрочку

ПриватБанк визнано лідером з кредитування населення. Тепер подоляни можуть взяти у кредит не лише техніку, а й отримати готівку на будь-які потреби. У кредит можна придбати навіть квитки на потяг чи літак. Пропонується оформити іпотеку на житло і лізинг на автомобіль. А підприємці можуть отримати фінансування на бізнес.

З початку року фінансові установи видали гривневих кредитів на суму 20 мільярдів гривень. Майже половина з них - на рахунку ПриватБанку. Він залишається лідером з кредитування населення. Клієнтам пропонують кредити готівкою під назвою “Швидкий кредит”, квитки на потяг та літак у розстрочку. Для тих, хто хоче придбати квартиру або автівку, теж є можливість оформити покупку у кредит. А програми підтримки бізнесу дозволяють брати позики на розвиток підприємств - від малих до великих.

ПриватБанк видає готівку за новим сервісом“Швидкий кредит”

Нещодавно клієнтам банку став доступний новий сервіс “Швидкий кредит”. За 15 хвилин кожен власник картки ПриватБанку може оформити готівковий кредит і отримати гроші на свій рахунок. Відсоткова ставка по ньому є однією з найнижчих в Україні - лише 2,9%.

“Ми відкрили для наших клієнтів ще одну нову кредитну послугу - кредит готівкою на ті потреби, які не можливо оплатити в магазині. До того ж, в Приват24, в закладці «Швидкий кредит» клієнт може самостійно оформити кредит готівкою. Оформити “Швидкий кредит” можна і у відділенні. Послуга настільки проста та зручна, що при звернені клієнта у банк допомогти йому в оформленні може абсолютно будь-який працівник, навіть касир” - розповідає директор Південно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Браніцький.

Окрім цього, клієнти банку можуть у будь-який момент перенести у розстрочку витрати з картки на суму від 1000 гривень. Ця новація дозволяє взяти у розстрочку навіть квитки на сайті bilet.pb.ua. Оплатити їх можна буде протягом 10 місяців.

Кредити на житло стали доступнішими

З 23 жовтня ПриватБанк суттєво понизив ставки за програмою “Житло в кредит”. Відтепер квадратні метри з вторинного ринку можна придбати під 19,9% замість 22,9% річних, а квартиру у новобудові -  за ставкою 17,9%.

Житло має коштувати не менше як 100 тисяч гривень. Максимальна сума кредиту для придбання помешкання на первинному ринку становить 2 мільйони гривень, на вторинному - 1 мільйон. Клієнт має внести лише 25% вартості житла і отримати кредит на 20 років.

На первинному ринку ПриватБанк оформлює іпотеку лише на здане та введене в експлуатацію житло.

Нове авто можна купити під 18% річних

Доступнішим стало і авто у кредит. Тепер відсоткова ставка на новий автомобіль становить 18% річних замість 21%, за вживане - 23,9% замість 28%. Придбати “залізного коня” клієнт може будь-де: в автосалоні, на авторинку, в інтернет-магазині або навіть у знайомих.

Розстрочка на автомобілі в ПриватБанку оформлюється за схемою фінансового лізингу. Клієнт повинен оплатити від 10% першого внеску. Відсотки нараховуються на залишок заборгованості. Це означає, що за рік нове авто подорожчає лише на 9,5%, а вживане - на 12,6%. Взяти кредит можна на термін від 12 до 60 місяців.

Якщо клієнт зможе внести більше 25% авансу за вживане авто, то оформляти страхування “Каско” не обов’язково.

Більше 500 підприємців отримали гроші на розвиток бізнесу

Вже рік працює програма підтримки підприємництва “Країна Успішного Бізнесу” (КУБ). За цей час ПриватБанк в Хмельницькій області профінансував 527 бізнес-проектів на суму 85 мільйонів гривень.

ПриватБанк адаптував програму «КУБ» і під агросферу. Вона має назву “АгроКУБ”. В Хмельницькій області з початку року за цією програмою профінансувано 60 аграріїв на суму 15 мільйонів гривень.

“Завдяки спеціальній кредитній лінії «Агросезон» наші сільгоспвиробники мають можливість придбати техніку, пальне, запчастини. Сума фінансування - до 20 мільйонів гривень, а графік погашення адаптований до сільськогосподарського циклу. На допомогу нашим бізнес-партнерам працюють і такі програми, як “Кредитна лінія” та “Лізинг” - каже Юрій Браніцький.

 

на правах реклами

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up