У Хмельницькому запрацював GPS-моніторинг міського транспорту (Новини компаній)

У Хмельницькому запрацював GPS-моніторинг міського транспорту (Новини компаній)

Відтепер кожен хмельничанин може в онлайн-режимі отримати інформацію про потрібний тролейбус.

Система GPS-моніторингу дозволяє городянам в онлайн-режимі відстежувати місцезнаходження і фактичний час прибуття кожного транспортного засобу на всіх зупинках міста. Муніципальний транспорт можна побачити двома способами: на сайті або у мобільному додатку.

На сайті city.dozor.tech у полі “Вибір Вашого міста” необхідно обрати Хмельницький. Після цього з’явиться можливість вказати необхідний маршрут міського тролейбусу, який відобразиться на мапі міста. З січня також будуть доступні маршрутки.

 

Потрібну зупинку можна обрати з випадаючого списку або ж знайти її на мапі. При натисненні на зупинку користувач отримує точний прогноз часу реального прибуття всіх транспортних засобів на дану зупинку.

Для немісцевих користувачів транспорту корисною буде функція “Пошук маршруту”, яка розраховує оптимальний маршрут між двома заданими зупинками. До прикладу, між залізничним та автовокзалом Хмельницького.

Для маломобільних груп, як то людей із інвалідністю чи батьків із дитячими візочками корисним буде прогнозування міського транспорту із низькою підлогою, що у програмі позначається значком візка  

 

Аналогічний функціонал доступний всім користувачам смартфонів через простий і безкоштовний мобільний додаток DozoR City.

Програма також працює у Білій Церкві, Житомирі, Івано-Франківську, Кам’янець-Подільському, Конотопі, Коростені, Миргороді, Рівному, Ужгороді і Чернігові.

Також компанія планує побудувати у Хмельницькому п’ять сучасних розумних зупинок із електронними табло прогнозування часу прибуття транспорту.

 

на правах реклами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up