У медичному центрі “Звіробій” проводять профогляди для працівників організацій та підприємств різних форм власності (Новини компаній)

У медичному центрі “Звіробій” проводять профогляди для працівників організацій та підприємств різних форм власності (Новини компаній)
  • У медичному центрі “Звіробій” надають послуги не лише окремим працівникам, а цілим підприємствам.
  • Профогляди роблять для всього колективу із суттєвою знижкою.
  • За бажанням замовника сформована медична комісія виїжджає на підприємство для медогляду.  
  • Послуги доступні не лише для Хмельницького. Скористатися ними можуть компанії всього регіону.

Медичний центр “Звіробій” працює у Хмельницькому вже понад 4 роки. За час роботи заклад набув широкої популярності серед хмельничан. Тут швидко і без жодної бюрократії та черг можна отримати медичну довідку водія, на зброю, на роботу, на навчання,оформити санітарну книжку або отримати консультацію спеціаліста. Наразі медичний центр розширює горизонти. “Звіробій” тепер обслуговує не лише окремого клієнта, а й цілі компанії та підприємства.

  • Люди до нас можуть звертатися і по одному, як раніше. Але тепер ми проводимо огляди для цілих компаній із висновками комісій на кожного окремо працівника та заключними актами для управління праці. За потреби, виїжджаємо до них на підприємство. Ціни у нас дуже лояльні. Коли приходить одна людина, то у нас встановлена одна ціна на профогляд - це 150 гривень. Коли до нас звертається компанія, ми робимо суттєву знижку. І ціна за профогляд однієї люди буде значно дешевшою.  До речі, ми виїжджаємо по всій області. Тому до нас можуть звертатися не лише місцеві підприємства, - зазначає директор центру Олексій Стрельбіцький.

Відповідно до наказу у медичному центрі створена комісія із спеціалістів, які виїжджають на підприємство за попередньою домовленістю. Склад комісії формується окремо для кожної фірми, залежно від специфіки її діяльності та згідно наказів МОЗу. В штаті закладу не має власної лабораторії. Тому всі дослідження йдуть через Державний Лабораторний центр. Що значно спрощує процедуру.

  • Ми укладаємо договір із підприємствами, якщо вони хочуть внести якісь поправки, ми завжди йдемо на зустріч. Також всі дослідження проводить Державний Лабораторний центр. Що дуже зручно, адже вони із самого початку беруть участь у перевірці. І частина коштів йде в державу, - розповідає Олексій.

Починаючи з цього року медичний центр “Звіробій” обслуговує і бюджетні сфери. До медцентру можуть звернутися керівники навчальних закладів та укласти договір на медичне обстеження із виїздом медичних працівників безпосередньо у стіни альма-матер. Це дасть можливість зекономити час та не відволікатися від навчального процесу.

  • В цьому році ми знайшли спільну мову з міською радою. Якщо раніше бюджетники не мали вибору та повинні були проходити медогляд централізовано в одній із поліклінік, то зараз кожній школі чи іншій організації надали право вибору. Зараз вони самостійно визначають, де їм проходити медичне обстеження. Також тепер можна уникнути черг і отримати допуск до роботи швидко і на місці. Тому до нас почали масово звертатися з навчальних закладів. Ми вже почали укладати договори та провели кілька профоглядів у школах Хмельницького, - пояснив директор центру.

Медичний центр «Звіробій» працює з понеділка по суботу.

Години прийому – ПН-ПТ 9:00-18:30, СБ 10:00-15:00.

Телефон для довідок: 067 700 67 99.

 

 

на правах реклами

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up