Все для майбутніх мам та малюків

  • 1536

Народження дитини - велике свято для батьків, неймовірне щастя і... велика відповідальність! Батьків, які очікують малюка, постійно цікавить питання – де купити все для збору в пологовий будинок, де придбати одяг для вагітної та новонародженного, де зробити УЗД обстеження, сімейні фотосесії. Відповідь на ці запитання є в оглядовому матеріалі.

...

Магазин дитячого одягу «Маля&Я»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 17, ТРЦ «Квартал»
Ми у соц.мережах: 

"Маля&Я" магазин дитячого одягу від всесвітньо відомих брендів, серед яких Carter’s, Osh’Kosh, H&M, George та багато іншого.

Широкий асортимент одягу для діток від народження до 5 років. Відмінна якість та неповторний дизайн – це одяг який ми реалізуємо, а зручні ціни – це те, що ми особисто пропонуємо кожному покупцю. Акції, знижки для всіх, персональні дисконтні програми кожному.
Наша продукція яскраво виділяється серед решти, з нами модні сини та дочки щодня приміряють на себе лише якісний та вишуканий одяг, а до свята в нас є унікальні пропозиції, більш привабливі та неповторні.
В самому серці міста Ви знайдете всі наші пропозиції, що безумовно порадують Вас та Ваших близьких.


Магазин «Сезам для мам»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Соборна, 42 (біля м-ну Діамант)
Тел.: +38 (098) 7 833 803
Ми у соц.мережах: 
Графік роботи:
ПН - ПТ: 10:00 - 19:00
СБ: 11:00 - 19:00
НД: 11:00 - 17:00

У нас є все для збору в пологовий будинок!

Готові сумки на пологи.

Для матусь: білизна для годування, бандажі, післяпологові трусики, лактаційні вкладки та інше.

Для малюків: одяг, пеленки, пледи, ковдрочки, постільна білизна, багаторазові підгузки та гніздечка.

А також: слінги, ергорюкзаки, безпечна побутова хімія, натуральні іграшки та подушки для годування.


ТМ «Bembi»


Адреса:
м. Хмельницький, ТРЦ «Оазис», вул. Бандери, 2а, 2й поверх
Тел.: +38 (0382) 71-90-26, (050) 376-25-29
Графік роботи: ПН - НД: 10:00 - 21:00
Адреса: м. Хмельницький, ТД «Подільский», вул. Подільська, 93
Тел.: +38 (0382) 78-73-07
Графік роботи: ПН - ПТ: 10:00 - 19:00, НД: 10:00 - 17:00 
Адреса: м. Хмельницький, ТРЦ «Агора», Старокостянтинівське шосе, 2/1Б (р-н Озерна)
Тел.: +38 (097) 786-21-38
Графік роботи: ПН - НД: 10:00 - 20:00
Ми у соц.мережах:  

Під час вагітності та після народження малюка, постає питання вибору якісного, та комфортного одягу для малюка. ТМ «Bembi»  - це український виробник дитячого одягу з перших днів життя дитини і до 9 років. Ми використовуємо якісні матеріали, тому вироби ТМ «Bembi»  не лише гарні, але й комфортні, практичні та безпечні. 
Також для немовлят розроблена  ЕКО-колекція, де використовуються тканини нового покоління «Organiс Cotton», виготовленні без використання шкідливих хімікатів, барвників та ароматизаторів. Вироби надзвичайно м`які та приємні на дотик, здатні пропускати повітря.
Конструкції моделей, продумані до дрібниць, безнікелева фурнітура, сертифіковані турецькі тканини, відданість та любов до своєї справи - все це дозволило завоювати довіру у великої кількості турботливих матусь.   
У наших магазинах Ви зможете придбати все необхідне:
- Натуральну білизну для немовлят (шапочки, розпашонки, повзунки, пінетки і тд).
Святковий одяг для хрестин (костюмчики для дівчаток та хлопчиків).
Натуральні шкарпетки та колготки.

Торгова марка «Bembi»: одяг щасливих дітей!


Медичний центр «Ліана»

Адреса: м. Хмельницький, вул. Прибузька, 2
Тел.: +38 (068) 170 77 88
Email: [email protected]
Сайт: liana.km.ua
Ми у соц.мережах: 
Графік роботи:
ПН - ПТ.: 9:00 - 20:00
CБ: 9:00 - 15:00
НД: за домовленістю.
Ліцензія МОЗ України № 276 від 29.03.2016 р.

Медичний центр «Ліана» піклується про здоров’я своїх клієнтів, надаючи їм кваліфіковані консультації та використовує найсучасніші методи лікування.
Діагностика і лікування безпліддя в медичному центрі «Ліана» дасть змогу відчути довго очікуване щастя батьківства.

Індивідуальне ведення вагітності - це спостереження за здоров’ям майбутньої мами та її дитини. Дуже важливо, щоб вони всі 9 місяців були під наглядом спеціалістів, це дасть змогу запобігти ускладнень, що можуть виникнути під час вагітності.
В медичному центрі є чудовий лікар педіатр, який проведе повну консультацію з виявлення, запобігання та лікування дитячих захворювань.
Кваліфіковані лікарі проведуть обстеження серцево-судинної системи, судин верхніх та нижніх кінцівок та лікування шкіри.
Медичний центр «Ліана» надає такі послуги:
- акушерство та гінекологія (ведення вагітності);
- лікування безпліддя;
- дерматовенерологія;
- кардіологія (консультація кардіолога, УЗД серця,ЕКГ, добове моніторування ЕКГ);
- хірургія (естетична, судинна);
педіатрія;
- ендокринологія;
- УЗД усіх органів та систем.


Мережа дитячих супермаркетів "Чудо острів"


Адреса:
м. Хмельницький, вул. Кам’янецька, 17, ТРЦ «Квартал», 2-поверх
Тел.: +38 (097)807-60-60 (8.00-17.00)
Сайт: chudo-ostriv.com.ua
Ми у соц.мережах:   
Графік роботи:
ПН - НД.: 10:00 - 21:00

«Чудо Острів» — національна мережа дитячих супермаркетів, яка налічує близько 40 магазинів по всій Україні.
У магазинах мережі «Чудо Острів» неймовірно великий асортимент товарів для діточок, іграшки для дівчаток, хлопців та малюків, дитячий одяг та взуття для стильної малечі, товари для спорту, дитячий транспорт, меблі та інше. Безліч якісних товарів задовольнять навіть найвибагливішого покупця. В магазинах мережі Ви знайдете дитячі товари для будь-якого гаманця.
Ми кожного разу готуємо новинки, вигідні пропозиції, а також грандіозні дитячі свята для маленьких відвідувачів наших магазинів та їх батьків! Діє система лояльності для постійних покупців (деталі у продавців).

Завітайте у «Чудо Острів» за своїм чудовим настроєм! Приходьте всією родиною! Ми завжди раді бачити Вас та малечу!

«Чудо Острів» — розвиваємо майбутнє разом!


Центр лікування хребта та суглобів "КІНЕЗІС"

 

Адреса: м. Хмельницький, вул. Проскурівська, 81 (стадіон Поділля)
Тел.: +38 (098) 121-31-41
Ми у соц. мережах:  
Сайт: кинезис.com

Графік роботи:
ПН - ПТ: 9:00 - 21:00
СБ: 9:00 - 18:00, 
НД: вихідний.

Програми Жіночого Здоров'я від центру лікування хребта та суглобів КІНЕЗІС – це, перш за все, уважне і дбайливе ставлення до жіночого організму, який вимагає спеціального медичного підходу.
Ми пропонуємо Кінезіотерапію (лікування правильним рухом із застосуванням тренажерів), як основний профілактичний метод лікування жіночих захворювань та підготовки до пологів, що гарантує хороше самопочуття вагітної жінки і створення оптимальних умов для розвитку майбутньої дитини
Програми для вагітних:

  • підготовка до вагітності (зміцнення м'язів, поліпшення кровопостачання органів малого тазу, профілактику дисфункції яєчників і варикозної хвороби та ін.

  • Відновлення після пологів (зміцнення м'язів преса, лікування поперекових болів, профілактику опущень тазових органів, корекцію ваги).


Магазин «Дануся»


Адреса:
м. Хмельницький, вул. Хотовицького, 5/1
Тел.: +38 (097) 513-90-03, (0382) 67-2655
Графік роботи:
ПН - НД: 9:00 - 17:00
ЧТ: вихідний.

Магазин «Дануся» - це справжня знахідка для майбутніх мам. Саме тут можна придбати зручний, якісний одяг від турецьких, польських, білоруських і українських виробників. Туніки, плаття, сарафани і ще багато іншого різноманітного одягу задовольнять потреби найвибагливіших майбутніх матусь. Великим попитом користуються джинсові плаття, які представленні в широкому асортименті, як для годуючих матусь. так і для вагітних. В магазині «Дануся» можна придбати не тільки якісний і зручний, але модний одяг. Ми допоможемо підібрати майбутнім матусям, як святковий гардероб так і повсякденний одяг по приємних цінах.
В магазині одягу для вагітних «Дануся» постійно оновлюється асортимент товарів, а також є одяг для різних сезонів, який ви можете підібрати та придбати наперед:
- Штани (джинси і комбінезони).
- Штани (класичні, спортивні, шорти, лосіни).
- Сукні (повсякденні та для урочистих подій).
- Сарафани.
- Спідниці.
- Блузи.
- Туніки.
- Светри.
- Піджаки.
- Зимовий верхній одяг (куртки, шапки).
- Білизна.
- Колготки для вагітних.
- Взуття та аксесуари.
- Одяг для годування.
«Дануся» приємно дивує, постійно діючими акціями.


Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up