Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Таня і Саша Ніколаєві №46

Конкурс "ВСІМ вишиванкам вишиванка": Таня і Саша Ніколаєві №46
До Дня Незалежності "ВСІМ" оголошує конкурс на кращу вишиванку. До 18 серпня надсилай фото у вишиванці та коротку розповідь про історію сорочки на [email protected] і нехай тебе побачить весь Хмельницький!

- В очах - щастя ... У серці - любов ... На щоках - рум'янець ... А всередині - маленьке життя ...Маленьке, беззахисне, крихітне життя, яке ось-ось з'явиться на світ і відкриє крихітні оченята, - написала Тетяна Ніколаєва.

Дякуємо за фото, а принагідно нагадуємо - надсилайте свої фотографії та коротеньку розповідь про те, чим дорога Вам ця вишиванка. Чекаємо з нетерпінням!

До Дня Незалежності України «ВСІМ» оголошує конкурс на кращу вишиванку! Покажемо всім, що у Хмельницькому мешкають справжні патріоти.

Відео дня

До 18 серпня надсилай фото у вишиванці та коротку розповідь про історію сорочки на [email protected] і нехай тебе побачить весь Хмельницький.

Усі фото будуть розміщені на сайті vsim.ua.

Увага: не забувайте вказувати свої контакти (ПІБ, номер мобільного)

ФОТО ВСІХ УЧАСНИКІВ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ

Наприкінці конкурсу буде оголошено голосування. Автор фото, яке набере найбільшу кількість голосів, отримає подарунок від партнерів конкурсу.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:11 Аудитори знайшли корупційні порушення в Кам’янець-Подільській фортеці 13:38 Пожежа на Грушевського: з багатоповерхівки рятували людей і кота photo_camera 13:02 Хмельницькі підприємці отримали по 250 тисяч гривень мікрогрантів photo_camera 12:43 У Лезневому обкрадали будинки. Підозрюваного затримали Від читача 18:28 Актуально про серцево-судинні захворювання | завідувач ВІКІР №1 КНП "ХОССЦ" Юлія САВІЦЬКА (відео) 12:14 Валюти помітно здорожчали. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:33 148 жінок з Хмельницької громади мають звання «Мати-героїня» photo_camera 10:46 У ДТП біля Славути травмувався велосипедист 10:24 На Хмельниччині можливі погодинні відключення світла 09:13 На Хмельниччині перевірятимуть автівки, речі та службові приміщення 20:31 «Такі діти народжуються раз в століття», – мати про загиблого 28-річного Богдана Власюка photo_camera 19:03 Взуття за 10 гривень, посуд – за 100. Репортаж із «барахолки» біля Кам’янецького переїзду photo_camera 18:22 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: кращі голи тижня (ВІДЕО) play_circle_filled 17:43 Двох братів підозрюють в організації схем кібершахрайства: виманили 4 мільйони, — прокуратура 17:20 Розбита голова та пошкоджене майно: деталі конфлікту між УПЦ та ПЦУ в Красилові play_circle_filled 15:41 Хмельницькі правоохоронці викрили схему незаконного переправлення чоловіків за кордон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up