Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко: «Вибори — шанс обрати справедливих людей» (пресслужба ВО "Батьківщина")

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко: «Вибори — шанс обрати справедливих людей» (пресслужба ВО "Батьківщина")
  • До Хмельницького з’їхалися делегати обласної організації партії ВО „Батьківщина“, аби висунути кандидатів до місцевих рад усіх рівнів.

  • Під час конференції виступила лідер партії Юлія Тимошенко.

З усієї Хмельниччини до обласного центру з’їхалися делегати обласної організації партії ВО „Батьківщина“. До Хмельницького вони прибули для того, аби висунути кандидатів від політичної сили до місцевих рад області. Конференція партії відбулася вчора, 20 вересня.

Головним моментом заходу був виступ лідера ВО „Батьківщина“ Юлії Тимошенко. Зв’язок із нею тримали телефоном. Спершу вона подякувала своїм відданим прихильникам за підтримку в той час, коли вона боролася з коронавірусною інфекцією. Вона також закликала не нехтувати власним здоров’ям, піклуватися про здоров’я близьких та використовувати засоби захисту.

У зверненні до партійців Юлія Тимошенко відзначила лідера Хмельницької обласної організації ВО „Батьківщина“ Олега Лукашука. Він, за словами Юлії Тимошенко, є сильним лідером та людиною, яка багато зробила для зміцнення хмельницької команди ВО „Батьківщина“.

Юлія Тимошенко наголосила на важливості усвідомленого обрання хмельничанами місцевої влади на майбутніх виборах:

— Це вибори, які дають шанс обрати керівництво громадами таке, щоб коли громадам надають більше повноважень, прав, більше сили, щоб і команди, які прийдуть в ради, і люди, які прийдуть на посади голів громад, були сильними, справедливими, аби вони ніколи не допускали, щоб якісь приватні інтереси були важливіші, ніж інтереси громад. А коли в громади передадуть більше грошей, і ще, можливо, й частково землю, то тут взагалі мусять бути кришталево чисті люди, які реально можуть в радах і на високих посадах стати оплотом захисту громад, який всі хочуть бачити, — сказала лідер ВО „Батьківщина“ Юлія Тимошенко.

Політик також наголосила на тому, що однією з цілей ВО „Батьківщина“ є припинення політики зовнішнього управління Україною глобальними фінансовими корпораціями, яка триває останні шість років. Юлія Тимошенко розповіла, що попередній президент віддав Національний банк, всю банківську систему та державні монополії під зовнішнє управління. Через це Україна була позбавлена прибутку, який всі ці корпорації приносили до державного бюджету.

Крім того, запроваджена попередньою владою медична реформа лише віддалила від медичної допомоги тих, хто перебуває у фінансовій скруті. Ще одна реформа — освітня — спростила навчальні програми для дітей. Крім того, сплачені українцями гроші за й так завищеними комунальними тарифами почали перекачуватися на рахунки міжнародних фінансових корпорацій. На думку Юлії Тимошенко, вся ця політика є недопустимою, адже призводить до того, що українці не управляють своєю країною, що означає втрату суверенітету держави.

У своєму виступі Юлія Тимошенко наголосила на тому, що ВО „Батьківщина“ було єдиною командою, яка голосувала проти всіх недопустимих рішень Мінських угод:

— Мінські угоди, підписані з головами терористичних утворень, складені так, що потрібно було встановити особливий статус Донецької та Луганської областей. А це, по-суті, федералізація країни, коли треба було здавати національні інтереси. Такий мир ніколи в житті не приніс би нам цілісності території, — сказала Юлія Тимошенко.

З приходом до влади чинного президента ситуація не змінилася — він та його команда продовжили підтримку політики зовнішнього управління Україною. Внаслідок цього прийняли закон про продаж сільськогосподарської землі. Юлія Тимошенко сказала, що цей закон жодним чином не захищає аграріїв, фермерів та власників паїв. Натомість закон вигідний іноземним банкам, які можуть купувати українську землю. Депутати фракції ВО „Батьківщина“ оскаржують цей закон у Конституційному суді та до кінця року очікують, що його рішення зупинить цей закон.

— У перший місяць правління нової влади прийняли закон про зняття заборони приватизації всіх стратегічних об’єктів нашої держави, всіх наших державних монополій. Вони зняли заборону на приватизацію газових та нафтових трубопроводів, вони зняли заборону на продаж «Енергоатому», «Укрзалізниці», «Укрнафти» — всього, що ми з вами маємо. І зараз все це готуються продавати з молотка, при чому за копійки, тому що під час війни і світової кризи ніхто ніяких серйозних грошей за це не дасть. А навіть якби й дали, продавати це ніколи не можна, тому що це основа безпеки нашої держави, — сказала лідер ВО „Батьківщина“ Юлія Тимошенко.

Лідер політичної сили також наголосила на тому, що протягом минулих років ВО „Батьківщина“ мало високу підтримку серед мешканців Хмельниччини. Так, на виборах у Ямпільській селищній об’єднаній територіальній громаді ВО „Батьківщина“ підтримали 73% виборців. У Крупецькій ОТГ партія здобула підтримку на рівні 71% голосів виборців. Юлія Тимошенко переконана, що такого ж сильного результату можна досягти і в інших громадах на прийдешніх місцевих виборах.

ВО „Батьківщина“ є партією, яка в активній політиці вже 21 рік. Про це розповів народний депутат від політичної сили Іван Крулько. І в Україні немає партій, які представлені в парламенті впродовж стількох скликань поспіль. ВО „Батьківщина“ йде вперед, аби й далі захищати інтереси звичайного українця. Аби не давати можливості, незалежно від того, яка влада, схибити їм у шляху розбудови української держави, не дати можливості перетворити Україну на зросійщену територію.

— Завдяки нашим голосам і нашій позиції в парламенті минулого пленарного тижня ми не дали можливості повернути в українські університети так звані іноземні мови, а це означає російську. Ми стояли на захисті того, як «Батьківщина», щоб цього не відбулося. А хто захищав Україну від грального бізнесу і продовжує це робити? А пригадуєте, як ми боролися за те, аби все ж таки зберегти українську землю? Так, закон прийняли, але закон інший. Там уже немає ні 100 тисяч гектарів, ні 10 тисяч гектарів в одні руки. І це тому, що «Батьківщина» боролася, як могла, — сказав під час виступу Іван Крулько.

На конференції ВО „Батьківщина“ делегати висунули понад півтори тисячі кандидатів до 63 рад різного рівня. Захід пройшов з дотриманням вимог карантинних обмежень.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up