Хмельницька ТВК отримала протоколи з усіх 11 спецдільниць міста

Хмельницька ТВК отримала протоколи з усіх 11 спецдільниць міста
До територіальної виборчої комісії передали бюлетені усі дільничні комісії, які працювали на спецдільницях. До ОВК поки що надходжень не було.

Протоколи зі спецдільниць, де було мало виборців, привезли вже після опівночі. За словами секретаря ТВК Людмили Студницької, про попередні підрахунки можна буде говорити ближче до ранку. Поки що готуються до прийому протоколів інших ДВК.

Нагадаємо, що цьогоріч на Хмельниччині порівняно невисока явка виборців. Але вибори вважатимуться дійсними навіть коли на дільниці прийшло всього 50% виборців. Адже  про обов’язковий відсоток у законодавстві про місцеві вибори нічого не зауважено.  

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ. 

Відео дня
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up