Про замінування дільниці на Хмельниччині повідомив чоловік, який "втомився від виборів"

Про замінування дільниці на Хмельниччині повідомив чоловік, який "втомився від виборів"
Правоохоронці встановили особу, яка відправила повідомлення про псевдозамінування на дільниці в селі Горбасів Летичівського району.

Ним виявився місцевий житель. 26-річний чоловік, як вияснили правоохоронці, має певні проблеми із психічним здоров'ям. Міліціонерам пояснив, що він повідомив про замінування через те, що просто втомився від виборів, які останнім часом проводяться досить часто.

«По даному факту відкрито кримінальне провадження за ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності» Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні УМВС в Хмельницькій області.

Нагадаємо, що повідомлення про замінування надійшло на телефон начальника Летичівського райвідділу УМВС. Та, провівши необхідні заходи, вибухівки не виявили.

Відео дня

Як проходять місцеві вибори у Хмельницькому: всі події ТУТ.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up