Фоторепортаж з третього дня міні-футбольного турніру ВСІМ Бізнес-ліга

Фоторепортаж з третього дня міні-футбольного турніру ВСІМ Бізнес-ліга
  • Дев'ятий сезон щорічного турніру з міні-футболу у розпалі.
  • Дивіться фото із матчів за суботу, 19 травня.

Триває щорічний турнір з міні-футболу ВСІМ Бізнес-ліга.

Дев’ятий рік поспіль сайт vsim.ua  проводить турнір для команд підприємств і організацій Хмельницького, які змагаються за почесний трофей.

ВСІМ Бізнес-ліга - це не просто спортивний захід, який збирає любителів футболу. Це - майданчик для спілкування старих друзів і місце для нових знайомств. Тут грають не професійні спортсмени. У команди збираються менеджери,  медійники, бізнесмени, продавці. Кожен поєдинок - по-своєму цікавий та захоплюючий.

Відео дня

Ігри проходять щосуботи та щонеділі на полі НВК №10 (вул. Водопровідна). Приходьте, дивіться і вболівайте!  

 

Гортайте галереї шукайте себе або своїх знайомих на фото.

Субота, 19 травня

  • 14:00 - ККФА-GENADIY&CO - Дантист - 3:2

  • 14:50 - Фахівець – Інтерпродсервіс - 5:0

  • 15:40 - Ротор - ЕкоАльт - 5:2

Другий тур завершиться у неділю, 20 травня. Приходьте на перший майданчик стадіону біля десятої школи, що на вулиці Водопровідній, насолоджуйтеся грою, спілкуйтеся з друзями та вболівайте. У нас з кожним ігровим днем стає все цікавіше.

  • 13:30 - Agora - МобіФренд - 6:1
  • 14:20 - Воля - Престиж-Авто - 5:4
  • 15:10 - Beerloga - BrilliAnt - 7:5

Турнірні таблиці після стартових матчів другого туру. Місце в 1/4 фіналу уже забезпечили "ККФА-GENADIY&CO", "Ротор" і "Фахівець".

Автомобільний партнер: Офіційний партнер:

Інформаційний партнер:

Партнери:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий 11:51 Чому скорочують Хмельницький обласний ліцей? Версія влади та позиція батьків і вчителів 11:00 Сергій Тюрін офіційно став головою Хмельницької ОВА 10:24 «Пішов неповторний голос». Хмельничани попрощались з артистом ансамблю «Козаки Поділля» 09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up