Що змінити в інтер'єрі, щоб квартира заграла новими фарбами (Новини компаній)

Що змінити в інтер'єрі, щоб квартира заграла новими фарбами (Новини компаній)

Думки про «естетичний переворот» найчастіше виникають в голові з настанням нового року. Меблі здаються не такими, як треба, матеріали покриттів перестають подобатися, в душі виникає якийсь дискомфорт. Адже будинок ─ це місце, куди хочеться повертатися із задоволенням.

Швидкі перетворення

Тим, хто не готовий до глобальних змін в інтер'єрі, наприклад, до придбання та укладання плитки на стіни, дамо хмельничанам кілька порад по організації внутрішнього простору.

1. Відповідно до одного зі східних напрямків, досить переставити меблі ─ і ви відчуєте, як енергія тече у зворотному напрямку. Так це чи ні, ми надамо можливість вам випробувати самостійно.

2. Великий плакат у вигляді фотошпалер на стіні відразу сконцентрує увагу на себе. Для ефекту релаксації можна придбати картину природи.

3. Замініть фіранки, портьєри на вікнах на вподобаний колір, виберіть іншу структуру матеріалу, розставте на підвіконні квіти в горщиках, сувеніри. Можна перефарбувати віконну раму.

4. Торшер, настінне бра теж внесуть свою «родзинку» в обстановку. Аналогічний результат дасть купівля килима у вітальню, дитячу, спальню.

5. Якщо руки скучили за творчістю, відчуваєте впевненість у власних силах, спробуйте внести декоративний аспект в меблі. Їх можна розфарбувати, додавши химерні малюнки, використати принти або свої художні здібності, поміняти відтінок фасадної частини кухонних шафок.

6. Подумайте, як хотілося б оновити оббивку дивана, крісел. У моді зараз двоколірні спальні меблі. Можливо, схочете встановити шикарне узголів'я до ліжка, доповнити меблювання придбаними тумбочками. Додайте грати до радіатора, придбайте електрокамін.

7. Крісло-гойдалка з м'яким пледом, імітація шкіри хижака на стіні перетворять ваше житло в затишну комору мисливця.

8. Дзеркало на всю висоту стіни ─ це не тільки візуальне збільшення простору, а й можливість бачити себе в повний зріст під час одягання. Такий лайфхак знадобиться тим, хто любить підбирати речі для свого щоденного образу з особливою ретельністю.

9. Декоративні подушки внесуть різноманітність в диванну конструкцію, а молдинги допоможуть акцентувати увагу на зонуванні простору.

10. Креативність вносять арт-об'єкти, настінні інсталяції. Це сформує особливу стилістику сприйняття власного приміщення.

OGtchBZ6D5EyaG-sv5BuGyjTTfrK8dL0WSiZSQIExUfafzykPQqUt_qgW5Em6dZsQ1w0ufwixzgt-GXNXU4bPq2aALTz1YRkCniPAeciSIFiPcOxSPJ6hmbDhKHOmG88Kl_acE3U

Кардинальні зміни

Коли рішення стосується більш глибоких змін, стане в нагоді косметичний ремонт. Підберіть шпалери, фарбу, панельні, плитні матеріали для стін відповідно до настрою. Від одіозності краще відмовитися, щоб не шокувати гостей і рідних. Темні і глибокі тони потрібно використовувати з обережністю. Якщо відчуваєте, що злегка «перегнули» з цим, додайте яскраві аксесуари і світлі фрагменти.

Укладання ламінату, яке готові виконати в найближчі дні фахівці з Kabanchik.ua, дозволить поновити фінішне покриття під ногами. Якщо раніше текстура ламелей повторювала паркетне облицювання, то сьогодні до уваги покупців пропонується імітація натуральної шкіри, каменю, покриття з металевим блиском.

Особливу розкіш створюють із застосуванням дизайнерського ламінату, декоративний шар якого нагадує газетну смугу, мозаїку, має окремий малюнок або зістарений вигляд. Зустрічаються набори з глянсовим покриттям, з рівною і опуклою текстурою, рельєфними формами, маслянистим відливом. Тим, хто віддає перевагу ретро-стилю, слід обрати ламінат з лицьовою частиною, яку обробили рубанком і вкрили прозорим захисним шаром.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up