Турнір з міні-футболу ВСІМ Бізнес-ліга: залишилося лише два місця у плей-офф

Турнір з міні-футболу ВСІМ Бізнес-ліга: залишилося лише два місця у плей-офф
  • В груповому етапі щорічного турніру залишилося зіграти один тур.
  • За підсумками матчів визначаться пари команд в іграх на виліт.
  • Не пропустіть захопливих баталій наступного тижня.

Триває щорічний турнір з міні-футболу ВСІМ Бізнес-ліга.

Дев’ятий рік поспіль сайт vsim.ua  проводить турнір для команд підприємств і організацій Хмельницького, які змагаються за почесний трофей.

ВСІМ Бізнес-ліга - це не просто спортивний захід, який збирає любителів футболу. Це - майданчик для спілкування старих друзів і місце для нових знайомств. Тут грають не професійні спортсмени. У команди збираються менеджери,  медійники, бізнесмени, продавці. Кожен поєдинок - по-своєму цікавий та захоплюючий.

Відео дня

Ігри проходять щосуботи та щонеділі на полі НВК №10 (вул. Водопровідна). Приходьте, дивіться і вболівайте!  

За підсумками матчів другого туру визначилося шість з восьми учасників плей-офф. Точно в поєдинках на виліт зіграють «ККФА-GENADIY&CO», «Фахівець», «Ротор», «Agora», «Воля» і «Beerloga». Залишилося всього два вакантних місця. Та це не означає, що в матчах третього туру буде мало інтриги і боротьби. Навпаки, її буде дуже й дуже багато.

Волею календаря, у кожній із трьох груп між собою зіграють ті, хто уже потрапив до плей-офф. Головна інтрига їх очного протистояння – хто стане переможцем групи і отримає теоретично кращого суперника в ¼ фіналу.

В інших парах команди боротимуться за шанс потрапити до числа вісімки кращих команд сезону і продовжити боротьбу за головний трофей і нагороди. Тому і в цих матчах очікується неабияка боротьба. Тому приходьте, насолоджуйтеся іграми, спілкуйтеся з друзями та вболівайте за своїх фаворитів.

Результати матчів 2-ого туру:

Група А

  • Beerloga - BrilliAnt - 7:5
  • Agora - МобіФренд - 6:1

Група В

  • ККФА-GENADIY&CO - Дантист - 3:2
  • Фахівець – Інтерпродсервіс - 5:0

Група С

  • Ротор - ЕкоАльт - 5:2
  • Воля - Престиж-Авто - 5:4

Турнірна таблиця в групах:

Календар третього туру:

Група А

  • Agora - Beerloga
  • МобіФренд – BrilliAnt

Група В

  • Дантист - Інтерпродсервіс
  • ККФА-GENADIY&CO - Фахівець

Група С

  • ЕкоАльт - Престиж-Авто
  • Ротор - Воля

(дата і час будуть повідомлені згодом)

Сітка плей-офф формується за наступною схемою:

1/4 фіналу

1. А1-К1*

2. В1-К2**,

3. С1-А2,

4. В2-С2 

*К - кращі за рейтингом дві з трьох команди, які посядуть треті місця в групах

** - Якщо К1 буде з групи А або К2 буде з групи В, то парми команд будуть розведені, оскільки ці команди уже зустрічалися на груповому етапі. 

1/2 фіналу:

1-4

2-3

Автомобільний партнер: Офіційний партнер:

Інформаційний партнер:

Партнери:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух 09:05 У Хмельницькому підробляли одяг відомих брендів: у поліції розповіли деталі photo_camera 19:25 ВСІМ Бізнес-ліга 2024 - відеоогляди матчів 1-2 туру play_circle_filled 18:06 Великодній ярмарок у центрі Хмельницького: збиратимуть гроші на турнікети 17:27 Працівник судової охорони обіцяв підслідному поліцейському «вирішити» питання з кримінальною справою, — ДБР 16:52 Яка зарплата у головного поліцейського Хмельницького району. Огляд декларації Василя Птащука 16:14 У хмельницькому «Електротрансі» є 88 вакансій (СПИСОК) 15:40 «Мені потрібен син, а не герой»: спогади про 21-річного розвідника Олексія Вітюка photo_camera 15:27 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:42 У Хмельницькому відремонтували терапевтичне відділення міської лікарні photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up