Відео і фотоогляди півфінальних матчів міні-футбольної ВСІМ Бізнес-ліги

Відео і фотоогляди півфінальних матчів міні-футбольної ВСІМ Бізнес-ліги
  • Визначилися фіналісти дев’ятого сезону турніру серед підприємств і організацій Хмельницького.
  • Переглядайте фото і відео із захопливих півфінальних матчів.

Наближається до завершення щорічний турнір з міні-футболу ВСІМ Бізнес-ліга.

Дев’ятий рік поспіль сайт vsim.ua  проводить турнір для команд підприємств і організацій Хмельницького, які змагаються за почесний трофей.

ВСІМ Бізнес-ліга - це не просто спортивний захід, який збирає любителів футболу. Це - майданчик для спілкування старих друзів і місце для нових знайомств. Тут грають не професійні спортсмени. У команди збираються менеджери,  медійники, бізнесмени, продавці. Кожен поєдинок - по-своєму цікавий та захоплюючий.

Відео дня

Вирішальні матчі відбудуться 16 червня на полі НВК №10 (вул. Водопровідна). Приходьте, дивіться і вболівайте!  

У першому півфіналі все могло вирішитися в основний час, якби Бородій перед самим свистком влучив у порожні ворота. Він же забив вирішальний гол в серії пенальті.

Долю другого півфіналу вирішила єдина помилка голкіпера “Волі”, який заробив пенальті у свої ворота. При рівній грі далі йде “Agora”.

Більше інформації про дев'ятий сезон міні-футбольного турніру знаходиться у розділі ВСІМ Бізнес-ліга.

Автомобільний партнер: Офіційний партнер:

Інформаційний партнер:

Партнери:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up