ВСІМ Бізнес-ліга: сенсація від «Rexoft» і драматична нічия в останньому матчі туру

ВСІМ Бізнес-ліга: сенсація від «Rexoft» і драматична нічия в останньому матчі туру
  • Лідери групи «А» влаштували гольову перестрілку в останньому матчі туру.
  • Другу перемогу здобуло «БЗЛ-Поділля».
  • Інтрига перед останнім туром групового етапу загострюється.

Другий тур ВСІМ Бізнес-ліги 2017 завершився. У чотирьох матчах глядачі побачили 21 гол. Всього в другому турі команди відзначалися 43 рази. Найбільш результативним у неділю, 21 травня, став поєдинок лідерів групи «А» «Інтерпродсервісу» і «ЕкоАльту» - 4:4. Найбільш несподіваною можна назвати перемогу «Rexsoft» над «Грандом». Важкі мінімальні перемоги святкували «БЗЛ-Поділля» і «Патрульна поліція».

Нагадаємо, що у новому сезоні після гри представник команди називатиме кращого гравця в складі суперника. Також найбільш корисного футболіста матчу (MVP) називатимуть організатори. Слідкуйте за перебігом ВСІМ Бізнес-ліги разом із нами.

Відео дня
an>​

«БЗЛ-Поділля» -«Алея взуття» - 3:2

Голи: Ісхаков (2,22(АГ), Волошин (7,21) – Рибак (37)

У першому таймі перевагою володіли номінальні господарі. Вони втілили це в забиті м’ячі й далі грали по результату. Втримати перемогу «БЗЛ-Поділля» змогло. Та «Алея взуття» була дуже близькою до того, аби відібрати очки в лідера групи. Зрівняти рахунок вони не змогли через брак часу.

Найкращі гравці за версією суперника: Вадим Сьомін («БЗЛ-Поділля»), Ігор Котенков («Алея взуття»)

MVP – Олександр Волошин «БЗЛ-Поділля»  

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - В суперника хороша й перспективна молода команда. Та поки вона нестабільна. Це показала сьогоднішня гра. З часом має прийти і результат у них.  - каже гравець «БЗЛ-Поділля» Вадим Сьомін.

 - Ми провалили перший тайм. В другому зібралися й прибавили у швидкості. Заграли краще і мали шасни відігратися. Та важко перемагати, коли по суті грає один тайм, - каже гравець «Алеї взуття» Антон Ткачук.


«Rexsoft» - «Гранд» - 1:0

Голи: Голець (26)

Обидві команди програли в першому турі й хотіли реваншуватися. Певний прагматизм вплинув на результативність. Суперники грали досить обережно й не так часто створювали гольові моменти. А коли діло доходило до ударів, в діло вступали голкіпери або каркас воріт. Лише прикра обрізка в центрі поля і класний удар Гольця посприяли тому, що матч не завершився безгольовою нічиєю.

Найкращі гравці за версією суперника:  Юрій Януш («Rexsoft»), Володимир Антонюк («Гранд»)

MVP – Юрій Януш («Rexsoft»)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Після минулого матчу попрацювали над помилками. Дещо змінили тактику і добре налаштувалися на гру. Це принесло результат, - каже капітан «Rexsoft») Євген Петрук.

 - Володіли певною перевагою і мали чимало моментів. Та підвела реалізація. Не могли ніяк забити. Потім пропустили необовязковий гол. Та шанси ще є. Будемо боротися, - каже капітан «Гранду» Валерій Вербовий.

«Патрульна поліція» - «Лунтік» - 4:3

Голи: Шаткун (12, 21), Тихий (14,22) – Шуляк (10,18,29)

Попередження: Шаткун (30), Ящук (34)

Багатим на голи був матч команд, які програли в першому турі групи «С». Ніхто не хотів поступатися. Боротьба тривала до останньої секунди. Перед самим свистком врятувати «Лунтік» від поразки міг Іван Ліщук. Але з 10-метрового він пробив у перекладину.

Найкращі гравці за версією суперника: Всеволод Грабар («Патрульна поліція»), Іван Ліщук («Лунтік»)

 MVP – Євген Шаткун («Патрульна поліція»)  

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Морально було важко зібратися сьогодні. Ще й кадрові проблеми у нас. Грали ніби добре, створювали моменти. Та ніяк не могли довести все до завершального удару, - каже капітан «Лунтіка» Сергій Заболотний.

 - В нас сьогодні через різні причини не було багато гравців. Та ми зібралися, проявили характер й змогли виграти. Будемо боротися далі, - каже гравець «Патрульної поліції» Євген Шаткун.

«ЕкоАльт» - «Інтерпродсервіс» - 4:4

Голи: Мокрота (3,32) Булка (35) – Панькевич (10,26), Первєєв (19,20 (АГ), Троян (21)

Попередження: Первєєв (34), Троян (38) 

Найбільш драматичним сьогодні був останній матч. Команди подарували глядачам відкритий футбол. Ніхто не хотів поступатися. В середині другого тайму перевагою в два голи володів «Інтерпродсервіс». «ЕкоАльт» зумів проявити характер, зрівняв і був близьким до перемоги але не реалізував свої моменти.

Найкращі гравці за версією суперника:  Валентин Величко(«ЕкоАльт»), Сергій Панькевич («Інтерпродсервіс»)

 MVP – Олександр Мокрота («ЕкоАльт»)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Супернику було важко відновитися. У них вчора була ще гра. Загалом гра була бойовою і нам сподобалася. Хоча й могли вигравати, якби забивали наприкінці, - каже представник «ЕкоАльту» Артем Тихонюк.

 - Вигравали у два м’ячі й, напевно, зарано повірили в перемогу. Тому дещо розслабилися і поплатилися. Суперник у нас сьогодні був хороший і гра вийшла цікавою, - каже гравець «Інтерпродсервісу» Євген Іщук.

Читайте також:

Завершальний тур групового етапу пройде в суботу та неділю (27-28 травня):

«А»

  • Інтерпродсервіс - Гранд

  • ЕкоАльт - Rexoft

«В»

  • МобіФренд - Фахівець

  • Ротор - ЕкоАльт-Адрія

«С»

  • Престиж-Авто - Лунтік

  • Раково-Сіті - Патрульна Поліція

«D»

  • Воля - Алея взуття

  • Дантист - БЗЛ Поділля

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:                                                                                                                         Партнер

 

:

 

 

 

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up