ВСІМ Бізнес-ліга: три вилучення за матч і поразка чемпіона (ФОТО)

ВСІМ Бізнес-ліга: три вилучення за матч і поразка чемпіона (ФОТО)
  • Завершився перший тур ВСІМ Бізнес-ліги.
  • Чемпіон розпочав сезон із поразки.
  • Найбільш емоційним і скандальним став поєдинок «Лунтіка» і «Раково-сіті».

У ВСІМ Бізнес-лізі 2017 завершився перший тур. В чотирьох матчах неділі було забито 29 голів. На старті групового етапу футболісти відзначалися у воротах суперника 55 разів. У восьми поєдинках було зафіксовано два розгромні результати і лише одну нічию. Лише в одному поєдинку арбітр діставав червону картку. Не дограли до фінального свистка відразу три футболісти «Лунтіка».

Читайте також: ВСІМ Бізнес-ліга: несподівані результати і битва грандів (ФОТО)

Нагадаємо, що у новому сезоні після гри представник команди називатиме кращого гравця в складі суперника. Також найбільш корисного футболіста матчу (MVP) називатимуть організатори. Слідкуйте за перебігом ВСІМ Бізнес-ліги разом із нами.

Відео дня

«МобіФренд» -«ЕкоАльт-Адрія» - 2:7

Голи: Герасимчук (26, 30) – Лис (6), Трофанюк (10, 15, 23), Миронюк (12), Матус (28), Франков (38)

У першому матчі неділі зустрілися давні знайомі. Суперники неодноразово зустрічалися на різних турнірах. Гра обіцяла вийти по-спортивному бойовою. Та «ЕкоАльт-Адрія» досить впевнено провела перший тайм і не дала «МобіФренду» можливості надіятися на успіх.

Найкращі гравці за версією суперника: Мар’ян Матус («ЕкоАльт-Адрія»), Вадим Герасимчук (МобіФренд)

MVP – Сергій Трофанюк (ЕкоАльт-Адрія)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - У нас відбулися кадрові зміни в команді. Тому відчувається певна незібраність. Через це було важко сьогодні протистояти супернику. Проведемо декілька тренувань і вона має стати кращою, - каже капітан «МобіФренду» Олександр Єременко.

 - В такому складі ми зібралися вперше після зимового чемпіонату. Чекали на сильнішого суперника. Минулого року з ними грали у півфіналі чемпіонату міста й не пустили їх в фінал третьої ліги. Взагалі результатом задоволені. Гру будемо покращувати, - каже представник «ЕкоАльт-Адрії» Олег Рогульський.


«Престиж-Авто» - «Патрульна поліція» - 4:3

Голи: Сабадаш (3, 12), Гончарук (6), Лисий (22) -  Шаткун (1, 8, 21)

У другому матчі дня назвати переможця було важко. Гра пройшла на зустрічних курсах. «Патрульна поліція» хоч і відкрила рахунок, та практично увесь матч наздоганяла «Престиж-Авто». Та зачепитися бодай за нічию так і не змогла.

Найкращі гравці за версією суперника: Зореслав Лисий («Престиж-Авто»), Левон Межлум'ян («Патрульна поліція»)

MVP – Костянтин Сабадаш («Престиж-Авто»)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Мало збиралися і вийшли на поле вперше після зими. Тому трішки було важко. Але для першої гри нормально. Суперник досить непоганий. Арбітр давав грати обом командам. Хоча боротьби було забагато і, думаю, потрібно було більше свистіти, щоб дати нам пограти у футбол, - каже капітан «Патрульної поліції» Дмитро Побута.

 - Приємно було грати проти такого суперника. В них хлопці більш молоді. В нас команда вже більш вікова. Але нічого, ми виграли. Була хороша гра. Дякую організаторам за турнір, - каже капітан «Престиж-Авто» Микола Сабадаш.


«Лунтік» -«Раково-сіті» - 3:5

Голи: Радюк (18), Ліщук (33), Шуляк (38) – Дашкевич (3, 4, 13, 16), Гурман (38) 

Попередження: Радюк (8), Шуляк (31)  – Гурман (10)

Вилучення: Пушкар (25), Радюк (27), Морозов (38)

Найбільш емоційна й скандальна гра туру. Краще її розпочали гравці «Раково-сіті». Забивши швидкі м’ячі, команда далі грала більше по результату і змогла втримати переможний рахунок. «Лунтіку» досягти успіху завадили надмірні емоції. Його гравці не завжди погоджувалися із рішеннями арбітра і з боротьби проти суперника переключилися на гру із рефері. В результаті червоні картки перед собою побачили відразу троє футболістів «Лунтіка»

Найкращі гравці за версією суперника: Дмитро Рогатюк («Раково-сіті»), Артур Пилипчук («Лунтік»)

MVP – Андрій Дашкевич(«Раково-сіті»)

Післяматчеві коментарі:

Більше ФОТО

 - Це мала бути цікава гра рівних суперників. Та, на нашу думку, футболу завадив арбітр. Його рішення не завжди були вірними і ми замість гри більше сперечалися. За це і поплатилися результатом, - каже гравець «Лунтіка» Олексій Пушкар.

 - Ми налаштовані на високий результат в турнірі. Це ми сьогодні довели на полі. Перемогли, бо були кращими, - каже представник «Раково-сіті» Віталій Рубцов.


«Воля» - «БЗЛ-Поділля» - 2:3

Голи:  Дуда 16, 21)  - Волошин (9, 11, 36)

Попередження: Штолько (35) – Ісхаков (8)

Чемпіон розпочав сезон із поразки. Завадили успішно розпочати новий похід за трофеєм команді дещо завадили кадрові проблеми. Усю гру ворота захищали польові гравці. Довгий час рахунок був нічийним. «БЗЛ-Поділля» скористалося перебором фолів у суперника і вирвало перемогу, реалізувавши 10-метровий.

Найкращі гравці за версією суперника: Володимир Дуда («Воля»), Олександр Волошин («БЗЛ-Поділля»)

MVP – Олександр Волошин («БЗЛ-Поділля»)

Більше ФОТО

Післяматчеві коментарі:

 - Перший матч сезону завжди проводити важко. Та ще й кадрові проблеми завадили показати свою гру. У нас не було воротаря. Та й замін було надто мало. Думаю, далі буде краще, - каже капітан «Волі» Максим Задерейко.

 - Задоволені грою і результатом. Грали проти чемпіона й налаштовувалися на сильного суперника. Та він не показав тої гри, яку ми очікували. Можливо, дещо розслабився, - каже гравець «БЗЛ-Поділля» Вадим Сьомін.

Турнірні таблиці після першого туру:

У наступному турі зустрінуться: (календар матчі буде опублікований пізніше)

  • ЕкоАльт - Інтерпродсервіс
  • Rexoft - Гранд
  • Ротор - МобіФренд
  • ЕкоАльт-Адрія - Фахівець
  • Раково-Сіті - Престиж-Авто
  • Патрульна Поліція - Лунтік
  • Дантист - Воля
  • БЗЛ Поділля - Алея взуття

Генеральний партнер:

Ексклюзивний партнер:

Партнер:

Коментарі (1)
  • Valera Rosanov

    Напевно суддя просто не любить мультік Лунтік
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up