У Хмельницькому Фреймут з «Ревізором» (ВІДЕО)

У Хмельницькому Фреймут з «Ревізором» (ВІДЕО)
Ольга Фреймут та телепрограма «Ревізор» нишпорять хмельницькими ресторанами та кафе. Першою «жертвою» прискіпливої білявки стало кафе «Тріумф».

На час ревізії кафе зачинили. Під дверима зібрався натовп. Після огляду Фреймут стрімко вибігла з кафе, сіла у білий бус і поїхала. Попри це,  телеведуча встигла роздати автографи.

- Ми ще повернемося! - крикнула на прощання супутниця Ольги Фреймут, також білявка - режисер програми.

Відео дня
> У кафе нікого не пускали. Офіціантки вийшли надвір. На столик винесли морожений фарш і миску з помідорами - об"єкт ревізії Фреймут.

- Ми, конєшно, не очікували. Але так все, як показують по телевізору. Нам відзнаку не дали. Що казала Фреймут, я розказувати не буду - самі по телевізору побачите, - каже офіціантка кафе "Тріумф" Наталя. - Мені от лічно стидно за наше кафе, в нас же ж всьо хорошо, діти приходять, а от те, що сьогодні знайшли пару ньюансів - це погано. В Ольги Фреймут залишилися погані враження про наше кафе. Вона в мене замовила коктейль, але, чесно, їй було потім не до нього.

Також Ольга відвідала кафе "Ваніль" та ресторан "Колізей". За чутками, Фреймут побувала у "МуррМеладі" й "Плазі". А до "Цукерні" ревізора не пустили.

У парку Шевченка Ольга Фреймут роздавала автографи. ВІдео хмельничан (відео з ВКонтакте Вадима Горбатюка, монтаж vsim.ua.)

Нагадаємо, минулого року під контроль "Ревізора" потрапили потрапили ресторан «Колізей», піцерія «Мак-Смак», кафе «Ситий Будяк» і «Наомі», готелі «Янісоль», «Поділля» і «Либідь Плаза».

Рекомендацію отримали не всі: “Будяк” Ольга розкритикувала за бруд і сморід (пам"ятаєте облизану ложку з сиром?), піцерію — за неідеальну чистоту, “Наомі” - за зверхність персоналу, а “Поділля” - за непривітність.

По темі:

Як Оля Фреймут з "Ревізором" у Хмельницькому сервіс перевіряла (ВІДЕО)

Після перевірки “Ревізору” хмельницький “Ситий Будяк” закрився

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Anonymous

    Чтобы Вы все тут не писали )))Хмельничане будут посещать все ети места!!! А первые побегут которые приехали с Мухасранска))))))
  • Anonymous

    А я її бачила вчора. Така прикольна тьотка.
  • Anonymous

    -2
  • Anonymous

    Перевірте ще "Гадючник" піцерію на Подільській,93

    Anonymous reply Anonymous

    Тут гадюшників переважна більшість ,ні якості харчів,ні обсліговування, а ціни то кошмар, як на курортах .

    Anonymous reply Anonymous

    Так, цікаво було б дізнатися, але це всеукраїнська мережа, а Ревізор переважно перевіряє місцеві заклали, тим більше виключення з "Мак-смаком", було попереднього разу..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up