Хмельничанам дали гарячу воду лише на два дні, аби помилися

Хмельничанам дали гарячу воду лише на два дні, аби помилися
Як виявилося, з понеділка, 24 вересня, газові котельні у Хмельницькому знову відключили. Людям дали гарячу воду лише на вихідні, щоб не ходили брудними.

За словами першого заступника міського голови Олександра Віннікова, держава досі не відшкодувала місту різницю у тарифах для населення за спожитий газ.
- Ми просили дати газ хоча б на вихідні. І дійсно, у п’ятницю ввечері деякі котельні запустили, – каже Олександр Вінніков. – Але так як держава й досі не відшкодувала в повному обсязі різницю у тарифах, хмельничани змушені знову сидіти без гарячої води.
 

У «Хмельницьктеплокомуненерго» кажуть – причина відсутності гарячої води та сама, що і була два тижні тому – відсутність коштів на постачання газу для котелень.
- Наш губернатор Василь Ядуха випросив газу на два дні, адже святкували 75-річчя Хмельницької області, – говорить оператор виробничо-диспетчерської служби «Хмельницьктеплокомуненерго» Тамара Третяк.
 

У ПАТ «Хмельницькгаз» прогнозів на найближчий час не дають.
- Наше підприємство поки що не має достатніх лімітів газу, – повідомив начальник відділу обліку газу ПАТ «Хмельницькгаз» Віталій Рейда.
 

Відео дня
>Натомість керівництво області пообіцяло хмельничанам подати тепло вже першого жовтня.
- На рівні вищого керівництва даються гучні заяви про передчасний початок опалювального сезону, але вони не мають ніякого підгрунтя, – запевняє перший заступник мера Олександр Вінніков. – Якщо на початок жовтня прогнозують теплу погоду, то навіщо витрачати ресурси?
 

За словами Олександра Віннікова, місто технічно готове для початку опалювального сезону, але починати його за умов високої температури повітря недоцільно.
Хмельничанам залишається сподіватися лише на те, що у наступні вихідні, коли будемо відзначати День міста, в оселях містян також буде свято – у кранах знову з’явиться гаряча вода.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • Anonymous

    Если внимательно присмотреться к социальной жизни Хм ельницкого,то обнаружишь такую странность.Здоровые мужики,как минимум инвалиды 3 группы,а сколько "халявщиков-льготчиков"...процентов 70 населения только города.Кто такую ораву прокормит?...не то что обмоет..Это и есть суть вопроса.Зайдите на сайт КП "Теплокоммунэнерго2-там оголошення БОРН НАЧЕЛЕННЯ СКЛАДАЭ 10 000 000 грн.Можит здесь корень зла,а не в словах вЕнникова,что государство должно.КОМУ ДОЛЖНО.ЗА ЧТО ДОЛЖНО и главное ПОЧЕМУ ДОЛЖНО?

    Anonymous reply Anonymous

    +1

    Anonymous reply Anonymous

    Так держава сама погодилася платити різницю в тарифах!!! Чому ж не платить? Не хоче - нехай офіційно встановіть 100%-ве відшкодування неселенням вартості комунальних послуг! Але щоб владу не винесли на вилах за це - то ще й треба підвищити пенсії і заробітні плати, бо при такому мізері комуналку тоді ніхто не сплатить. Якщо дуже пошукати, то гроші знайдуться! Ну не куплять вертольота янику, не побудують кілька вертольотних майданчиків, не побудують дорогу до межигір'я і не куплять черговий золотий унітаз (це лише те, що перше прийшло на думку)! Зате проблему вирішать!
  • Anonymous

    Не может быть,чтобы люди не платили-просто деньги туда не пошли--ПОШЛИ НА ВЫБОРЫ!
  • Anonymous

    всё..мы моемся теперь только по праздникам((( "Покращення" наступает ужасающими темпами...

    Anonymous reply Anonymous

    жаль, что День города - раз в году :( К какому следующему празднику "покращення" ждать? А то ведь праздников не так уж и много...
  • Anonymous

    И не только Ядуха, но и Бернадская и Дерикот и др. ниже рангом,.замахнулись на Верховную раду.Может там им место? А что, изберем их и все будет ОК! Переберутся в Киев может быстрее регионы развалятся. А то,что они впервые за столько лет оставили город без горячей воды,то виноваты попередники. Напрашивается вопрос- кто будет и каким образом будет возмещать убытки понесенные теплокомунэнерго? Может поднять тарифы?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up