«Аварійна» дорога біля Скаржинців. Чому там часто стаються ДТП

«Аварійна» дорога біля Скаржинців. Чому там часто стаються ДТП
  • Чергова смертельна аварія поблизу Хмельницького забрала життя двох людей.

  • Йдеться про дорогу біля села Скаржинці.

  • Чому там часто трапляються ДТП?

Поблизу села Скаржинці Розсошанської громади знову сталася масштабна аварія. Вчора, 17 грудня, там загинули дві людини, а ще три отримали травми. Серед останніх — дві дитини. Таким був результат зіткнення двох легковиків. Про це повідомляли поліцейські та рятувальники.

ДТП на дорозі Н-03 «Житомир — Чернівці» стаються регулярно. Тільки за останні п’ять років на нашому сайті було 14 повідомлень про аварії у цьому місці. І це тільки ті, у яких були постраждалі та/або загиблі. Їх, до слова, було 29 та 10 відповідно. Ці дані не враховують ДТП, про яку йшлося на початку тексту.

Нижче перелік аварій за роками з указанням дати й кількості загиблих та травмованих.

Відео дня

Раніше ми розповідали вам про те, що згадана ділянка належить до аварійно-небезпечних. Такий статус їй надала Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області. Якщо бути точним, таких ділянок в районі села Скаржинці дві. Перша, якщо рахувати від Хмельницького, протяжністю 717 метрів, друга — 1329 метрів. Проміжок між ними має довжину 34 метри.

За інформацією порталу «Слово і діло», ділянка біля Скаржинців є найбільш небезпечною частиною дороги Н-03. Остання, своєю чергою, належить до найбільш небезпечних доріг в Україні. Такими є дані за підсумками січня 2019 — березня 2020 року.

Основними причинами ДТП на ділянці в управлінні патрульної поліції Хмельниччини називали такі:

Журналіст «Дорожнього контролю» Олег Бондаренко також вважав причиною перевищення швидкості руху, а ще — недисциплінованість водіїв.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Вячеслав Беломестнов

    Встановити камери і штраф, можливо тоді когось і навчить
  • Oleksandr

    Повісити камеру фіксації швидкості або поставити поліціянта з вимірювальником і все стане ок
  • Іванна

    Умнічка
  • Віталій Українець

    Дорога не дороблена .Не вжиті всі міри забезпечення правильного руху трансорту та пасажирів.Якби автодор страхував від ДТП аварії би суттево зменшились.

keyboard_arrow_up