Чи з’являться у Хмельницькому електронні проїзні для дорослих

Чи з’являться у Хмельницькому електронні проїзні для дорослих
Фото з сайту Хмельницької міської ради
  • Заступник Симчишина анонсував електронні проїзні для дітей та студентів.

  • Чи будуть такі для дорослих?

У Хмельницькому запланували впровадження електронних місячних проїзних квитків для дітей та студентів. Про це у своєму Facebook написав заступник міського голови Хмельницького Микола Ваврищук. За його словами, точок придбання таких карток налічуватиметься майже 30.

Поповнювати квитки потрібно буде щомісяця на 85 та 110 гривень для учнів і студентів відповідно. Точок поповнення є 330, також для цього є мобільні додатки. Картка потребуватиме валідації за кожної поїздки. Нові проїзні картки почнуть діяти 1 січня наступного року, перші три місяці паралельно можна буде користуватися паперовими квитками.

А чи стануть місячні проїзні квитки електронними для дорослих? За словами Миколи Ваврищука, це дійсно станеться. Коли саме, чиновник не уточнив, але в будь-якому випадку такі квитки з’являться пізніше за дитячі та студентські. Сума поповнення на місяць складатиме 215 гривень, при чому спершу потрібно буде також заплатити за картку. Скільки саме вона коштуватиме у випадку з електронним проїзним, також поки невідомо.

Відео дня

Опитування

Чи підтримуєте ви впровадження місячних електронних проїзних квитків?

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • naduches duches

    Пусть бы нормально работу приложения "щодня (не)зручний" наладили.а то рассказывают красиво,а как к делу,то все их разработки полное го@но.
  • Ірина Лебедь

    А чи з'являться вони у маршрутках які виганяють пільговиків???
  • IGOR

    Валидация каждой поездки в проездном?)) Что за бред? Такое ещё где-то есть в мире?
  • Олександр Левицький

    Коли впровадять електронний квиток у маршрутках і автобусах. А то якось дуже хитро зроблено, всі сидять на баблі а троллейбус має бути по картках. Відповіді2:перша мер має відкати, друге маршрутки ніколи не согласиться їздити по картках, треба буде платити налоги, все буде офіційно. А їм воно нахрен не треба.

    Ірина Лебедь reply Олександр Левицький

    Олександр Левицький ага і тоді автобус не вижене пільговика а вони викидають їх з автобусів у прямому сенсі!

keyboard_arrow_up