Чому ДТП на Кам’янецькій оформляли дві години: пояснення поліції

Чому ДТП на Кам’янецькій оформляли дві години: пояснення поліції
  • Біля перехрестя з Володимирською зіткнулися два авто.

  • Через це рух транспорту був ускладнений.

  • Оформлення ДТП тривало приблизно дві години.

Вранці на Кам’янецькій біля перехрестя з Володимирською зіткнулися два авто. Це сталося близько 10:00. Не розминулися мікроавтобус «Mercedes-Benz» та легковик «Citroen». Про це журналістам vsim.ua повідомила інспектор прес-служби управління патрульної поліції Роксолана Вавренюк.

За її словами, винним у скоєнні ДТП був 58-річний водій «Mercedes-Benz». Він не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції. Тому на нього склали протокол за статтею 124 КУпАП. Обидва автомобілі отримали пошкодження, ніхто при цьому не постраждав.

За інформацією журналістів vsim.ua, протокол патрульні складали орієнтовно до 11:50, тобто близько двох години. Ділянка, де сталася аварія, є завантаженою. Тому ДТП та подальше її оформлення патрульними ускладнило рух транспорту.

Відео дня

Роксолана Вавренюк розповіла, що оформлення ДТП передбачає не тільки складання протоколу. Перед цим патрульні мають зібрати матеріали, а саме опитати водіїв, пасажирів та свідків, переглянути відео з місця події, скласти схему аварії, провести заміри проїзної частини, встановити розташування транспортних засобів.

Фото надане Роксоланою Вавренюк

Читайте також: У Хмельницькому спіймали водійку із «липовими» документами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Никола Кралев

    Люди занимайтесь каждый своим делом,они знают сколько им надо будет писать.
  • Андрей Басыстюк

    Ніби вони одно ДТП так оформляють !!!
  • Евгений Ганзенко

    Бо там не служать народу України, а там працюють птушники....!!!!!!

    Віталій Михайлович reply Евгений Ганзенко

    Евгений Ганзенко алкашня наріки зброд з області
  • Viktor Bilych

    Наша поліція нас береже най йому грець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up