Чому ДТП на Кам’янецькій оформляли дві години: пояснення поліції

Чому ДТП на Кам’янецькій оформляли дві години: пояснення поліції
  • Біля перехрестя з Володимирською зіткнулися два авто.

  • Через це рух транспорту був ускладнений.

  • Оформлення ДТП тривало приблизно дві години.

Вранці на Кам’янецькій біля перехрестя з Володимирською зіткнулися два авто. Це сталося близько 10:00. Не розминулися мікроавтобус «Mercedes-Benz» та легковик «Citroen». Про це журналістам vsim.ua повідомила інспектор прес-служби управління патрульної поліції Роксолана Вавренюк.

За її словами, винним у скоєнні ДТП був 58-річний водій «Mercedes-Benz». Він не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та не дотримався безпечної дистанції. Тому на нього склали протокол за статтею 124 КУпАП. Обидва автомобілі отримали пошкодження, ніхто при цьому не постраждав.

За інформацією журналістів vsim.ua, протокол патрульні складали орієнтовно до 11:50, тобто близько двох години. Ділянка, де сталася аварія, є завантаженою. Тому ДТП та подальше її оформлення патрульними ускладнило рух транспорту.

Відео дня

Роксолана Вавренюк розповіла, що оформлення ДТП передбачає не тільки складання протоколу. Перед цим патрульні мають зібрати матеріали, а саме опитати водіїв, пасажирів та свідків, переглянути відео з місця події, скласти схему аварії, провести заміри проїзної частини, встановити розташування транспортних засобів.

Фото надане Роксоланою Вавренюк

Читайте також: У Хмельницькому спіймали водійку із «липовими» документами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Никола Кралев

    Люди занимайтесь каждый своим делом,они знают сколько им надо будет писать.
  • Андрей Басыстюк

    Ніби вони одно ДТП так оформляють !!!
  • Евгений Ганзенко

    Бо там не служать народу України, а там працюють птушники....!!!!!!

    Віталій Михайлович reply Евгений Ганзенко

    Евгений Ганзенко алкашня наріки зброд з області
  • Viktor Bilych

    Наша поліція нас береже най йому грець
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up