Додаток для поповнення е-квитка більше не працює. Де ще поповнити

Додаток для поповнення е-квитка більше не працює. Де ще поповнити
  • Додаток для поповнення електронного квитка тепер не підтримують.

  • Дізнавайтеся, чим можна користуватися замість нього.

Мобільний додаток «7pik», який призначений для поповнення електронного квитка, більше не працює. Повідомлення про це були розіслані на електронні адреси користувачів. Зокрема, такий лист отримав і журналіст vsim.ua. Вхід у додаток наразі неможливий, після натискання відповідної кнопки нічого не відбувається.

— На жаль, у зв'язку з воєнним станом в Україні технічні фахівці припинили підтримувати додаток, оскільки виконують завдання, пов'язані з воєнними діями. Пропонуємо завантажити мобільний додаток Е-квиток Щодня Зручний та поповнювати транспортну картку. Використовуйте логін та пароль від 7pik для входу в додаток Е-квиток Щодня Зручний. Працюємо на перемогу! — йдеться у повідомленні.

Запропонований розробниками додаток «Е-квиток Щодня Зручний» відомий серед хмельничан ще з червня 2021 року. Він дає змогу поповнювати транспортну картку, купувати місячний проїзний квиток та переглядати історію поїздок. Він має досить низький рейтинг — 1,7. Більшість останніх відгуків — з однією зірочкою. Завантажити додаток можна за посиланнями — «Google Play» та «App Store».

Відео дня

Транспортна картка діє у всіх хмельницьких тролейбусах, а також комунальних автобусах, у яких є валідатори. Є такі способи її поповнити:

Місця продажу карток можна переглянути нижче.

На зображенні може бути: текст

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Инна Ворожейкина

    Клас
  • Читач78

    Та всі ці програмулі зроблені задньою лівою ногою. У mycity.khm.gov.ua немає функції відновлення пароля особистого кабінету, техпідтримка не працює, телефонів для контакту немає. Сайт герц ніби з позаминулого сторіччя, на колінці все зроблено. За користування таким непотрібом ще доплачувати повинні.
  • Роганська Людмила

    Та можна все поповнити, просто там є 2 додатки
  • Andrii Trey

    який сором ..

keyboard_arrow_up